Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023

«Καταπέλτης» η Έλντα Πανοπούλου: «Αν ασελγήσεις πρέπει να...» (Video)

«Ασελγείς ακόμα και με τα μάτια...»

15 Μαΐου 2021 15:14
«Καταπέλτης» η Έλντα Πανοπούλου: «Αν ασελγήσεις πρέπει να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή DOT βρέθηκε η Έλντα Πανοπούλου η οποία πραγματοποίησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες.

Όσα είπε η Έλντα Πανοπούλου για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου

«Όσοι βγήκαμε πρώτη φορά στο θέατρο αντιμετωπίσαμε κακοποιητικές συμπεριφορές», ανέφερε αρχικά στον αέρα της εκπομπής σε συζήτηση που είχε με τους παρουσιαστές.

Και πρόσθεσε: «Στην ασέλγεια δεν βάζω αστερίσκο. Εάν συλληφθείς και ασελγείς ακόμα και με τα μάτια για εμένα πρέπει να απομακρύνεσαι από τη δουλειά μας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί ο έρωτας, το φλερτ».

Εκτός εαυτού η Έλντα Πανοπούλου με τον Παύλο Χαϊκάλη: "Αν δάσκαλος της σχολής μου παρενοχλούσε φοιτητές, ίσως και..."

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι υποθέσεις σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο όπου αρκετοί ηθοποιοί έχουν πει για τις άσχημες περιπτώσεις στο παρελθόν τους.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Θεοφάνους σε συνέντευξη του τόνισε ότι αν ανοίξει η υπόθεση "τραγούδι" τότε θα βγουν πολλά στη φόρα και για πολλούς.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός Έλντα Πανοπούλου σε δηλώσεις της μίλησε για όσα είπε ο Παύλος Χαϊκάλης σχετικά με την ηθοποιό που του έκανε την καταγγελία.

Τα είπε όλα η γνωστή ηθοποιός.

Καταγγελίες: Τα σχόλια της Έλντας Πανοπούλου

Ειδικότερα η Έλντα Πανοπούλου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” με αφορμή τη δήλωση του Παύλου Χαϊκάλη ότι υπήρξε ερωτευμένος με την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, όταν εκείνη φοιτούσε στη σχολή που δίδασκε ο γνωστός ηθοποιός. Η Έλντα Πανοπούλου, ούσα ιδιοκτήτρια Δραματικής Σχολής, τοποθετήθηκε στο θέμα αναφέροντας ότι θα προχωρούσε ακόμα και σε χειροδικία αν κάποιος δίδασκε στη σχολή της και παρενοχλούσε φοιτητές.

“Αν στη δική μου αντίληψη είχε υποπέσει σε οποιονδήποτε χρόνο, ότι κάποιος δάσκαλος της σχολής μου πραγματοποιεί αυτό το παράπτωμα, όχι απλώς να πλησιάσει, με έναν τέτοιο τρόπο σαν αυτά που ακούμε να περιγράφονται από τις συναδέλφους μου, τις άξιες συναδέλφους μου, όχι απλώς να είχε πλησιάσει ένα παιδί με τέτοια…

Η πρόθεση στο μυαλό του να υπήρχε, να είστε σίγουροι ότι θα την είχα διαγνώσει, και όχι απλώς θα τον είχα απομακρύνει αλλά θα τον είχα… Θα είχα ίσως και χειροδικήσει απέναντί του, πράγμα που δεν συνηθίζω στη ζωή μου, γιατί απεχθάνομαι τη βία”, ήταν τα λόγια της Έλντας Παναγοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share