Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο καλλιτέχνης απωθημένο του που δεν ήρθε ποτέ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! (Video)

Όσα είπε μετά την ανακοίνωση πως η εκπομπή κόβεται από τον ΣΚΑΙ

15 Μαΐου 2021 10:53
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο καλλιτέχνης απωθημένο του που δεν ήρθε ποτέ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ποιος καλλιτέχνης αποτελούσε διακαή πόθο του, να έρθει στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ως καλεσμένος. Παράλληλα, δείτε το παρασκήνιο του «διαζυγίου» Σπύρου Παπαδόπουλου-ΣΚΑΪ και το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Ο ηθοποιός δεν παραλείπει να μιλήσει και για τη μεγάλη προσωπικότητα του Μίκη Θεοδωράκη τον οποίο είχε την τιμή να φιλοξενήσει τρεις φορές στην εκπομπή του.

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά.

Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια» υπογράμμισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει» πρόσθεσε.

Σπύρος Παπαδόπουλος για το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" - «Το θεωρώ μεγάλη απώλεια»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην εκπομπή "Δε Γκρανμάδερ", όπου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση πως το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κόβεται από τον ΣΚΑΙ και γενικά από την τηλεόραση μετά από 17 χρόνια.

Όσα είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά

«Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια».

«Επειδή έχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο, θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή.

Θέλω να είναι παρών» πρόσθεσε και συνέχισε. «Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει. Πήγαινα στο σπίτι του, μίλαγε με τις ώρες και είναι ποταμός ο Μίκης. Πολλά από όσα άκουσα δεν προβλήθηκαν στην εκπομπή γιατί τι να πρωτοχωρέσει».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον κίνδυνο, τα θέματα υγείας και τη σχέση του με τη θρησκεία

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την σχέση του με τον κίνδυνο, για το πώς αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας που προκύπτουν αλλά και για την θέση του σε σχέση με την θρησκεία και την πίστη. Ο ηθοποιός θυμάται τις φορές εκείνες που το φλερτ του με την αδρεναλίνη και τον κίνδυνο κόντεψαν να του κοστίσουν τη ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share