Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γαμήλιο ταξίδι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Αποκάλυψη για το ζευγάρι

Έγιναν όλα γνωστά...

14 Μαΐου 2021 20:38
Γαμήλιο ταξίδι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Αποκάλυψη για το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα όμορφο ταξίδι είχαν κάνει πριν από ορισμένα χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί μέχρι και... γαμήλιο υπό προϋποθέσεις.

Μετά τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο η Ζέτα Μακρυπούλια έφυγε για Νέα Υόρκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, που δέχθηκε κι ένα σοκ στον αέρα, λατρεύει τα ταξίδια και το 2016 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από τη Νέα Υόρκη… δείχνοντας πως περνά καλά ακόμη και μακριά από την Ελλάδα.

Ταξίδι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ταξίδι στην Νέα Υόρκη

Το κορίτσι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πανέμορφο Αιγαιοπελαγίτικο νησί και πέρασε το καλοκαίρι παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τα δίδυμα της κολλητής της Ρούλας Ρέβη, ετοίμασε βαλίτσες για Αμερική.

Με χαλαρή διάθεση και casual εμφάνιση βρέθηκε στην Times Square και πόζαρε μπροστά από το άγαλμα του του George M. Cohan αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα εδώ είναι πιο ψηλά και πιο μεγάλα». Και φυσικά τα μηνύματα των φίλων της ήταν πολλά, όπως και τα likes που δέχτηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share