Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει η εικόνα της 45χρονης τραγουδίστριας Μελ Μπι - Με αίματα και μελανιές στο πρόσωπο της! (Video)

«Η αγάπη δεν πρέπει να πονά»

14 Μαΐου 2021 14:07
Ανατριχιάζει η εικόνα της 45χρονης τραγουδίστριας Μελ Μπι - Με αίματα και μελανιές στο πρόσωπο της! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιάζει η εικόνα της 45χρονης τραγουδίστριας Μελ Μπι με αίματα και μελανιές στο πρόσωπο της! Συγκεκριμένα, η 45χρονη πλέον Μελ Μπι εμφανίστηκε χτυπημένη και καλυμμένη με μώλωπες σε ένα συγκλονιστικό μουσικό βίντεο ευαισθητοποίησης για την έμφυλη βία με τίτλο «Η αγάπη δεν θα έπρεπε να πονά».

Το πρώην Spice Girl φαίνεται να προσπαθεί να εγκαταλείψει τον βίαιο σύντροφό της ο οποίος την κακοποιεί συστηματικά.

Το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον κλασικό συνθέτη Φάμπιο Νταντρέα και έρχεται καθώς η Μελ έχει δηλώσει στην πραγματικότητα ότι προσπαθούσε για μια δεκαετία να χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της λόγω κακοποίησης με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Στο συγκλονιστικό βίντεο η Μελ φορά μακιγιάζ που μιμείται σημάδια σφοδρού ξυλοδαρμού καθώς σύρεται και ξυλοκοπείται από τον σύντροφό της. Μάλιστα, ενώ το βίντεο δείχνει ότι η σχέση του ζευγαριού είναι ευτυχισμένη για τους γύρω τους, πίσω από κλειστές πόρτες, η τρομοκρατία κυριαρχεί για την άτυχη γυναίκα. Το κλιπ τελειώνει με τη Μελ γεμάτη αίματα να δραπετεύει από το σπίτι της για να γλιτώσει.

Η Melanie Janine Brown είναι μια Αγγλίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ράπερ, τηλεοπτική προσωπικότητα και ηθοποιός. Έγινε φήμη τη δεκαετία του 1990 ως μέλος της ομάδας κοριτσιών Spice Girls, στην οποία ονομάστηκε Scary Spice.

Ενώ, ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ύστερα από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, την ίδια στιγμή που η showbiz ταλανίζεται και από τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share