Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει ο Βασίλειος Κωστέτσος - «13 Μαΐου 2017! Όταν “έφυγα”... & “ξαναγύρισα”» (photo)

Η φωτογραφία με την ουλή στο στήθος του...

14 Μαΐου 2021 13:28
Ανατριχιάζει ο Βασίλειος Κωστέτσος - «13 Μαΐου 2017! Όταν “έφυγα”... & “ξαναγύρισα”» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχοντας περάσει μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς έχασε πριν από μερικές εβδομάδες την μητέρα του, ο Βασίλειος Κωστέτσος συγκλόνισε με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram. Μας έδειξε την ουλή που έχει αφήσει στο στήθος του η επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς» είχε δηλώσει μάλιστα στο περιοδικό Down Town για την περιπέτεια που έζησε.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Θέλοντας λοιπόν 4 χρόνια μετά να περάσει ένα συγκινητικό μήνυμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«13 Μαΐου 2017...Όταν “έφυγα”... & “ξαναγύρισα”... Πέρασαν 4 χρόνια... τόσο λίγο & ταυτόχρονα τόσο μακριά.. μέσα σε τέσσερα χρόνια συνέβησαν τόσα πολλά! Αναθεώρησα και ακόμα αναθεωρώ ανθρώπους και καταστάσεις», έγραψε στην λεζάντα του.

Ο γνωστός σχεδιαστής που τον περασμένο Δεκέμβριο «έχασε» τον πατέρα του, λίγους μήνες μετά καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμα τεράστια απώλεια.

Η σπαρακτική ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου με τον Μιχάλη Ασλάνη

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλειος Κωστέτσος δε δίστασε να κάνει μία πολύ συγκινητική και σπαρακτική ανάρτηση για τον αγαπημένο του φίλο, Μιχάλη Ασλάνη, με τον οποίο ποζάρει στην φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει.

Οι δυο σχεδιαστές ήταν πολύ καλοί φίλοι και έτσι ο θάνατος του Μιχάλη Ασλάνη αποτέλεσε βαθύ πλήγμα για τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Ο ίδιος ανέβασε στο Instagram του, την τελευταία φωτογραφία που τράβηξε μαζί τον Μιχάλη Ασλάνη και τη συνόδευσε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

«Με τον αγαπημένο μου Μιχάλη στην τελευταία φωτό μαζί Με γνώριζε και με συμβούλευε από μικρό παιδί στα πρώτα μου βήματα στον χώρο της Μόδας Τον γνωρίζαμε και τον αγαπούσαμε οικογενειακώς και ήταν σαν συγγενής μας!

Πολλές αναμνήσεις από το εξωτερικό από ξέφρενα γκλάμορους βράδια αλλά και απο ρεβεγιόν στο σπιτι μου.. ευτυχώς Μιχάλη μου δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως απο την εξέλιξη της Μόδας στην Ελλάδα πλέον…

Δυστυχώς στην Ελλάδα….οι Σχεδιαστές Μόδας είναι μόνο ουσιαστικά celebrities….με το που φεύγουν απο την ζωή τελειώνει και ότι έχουν δημιουργήσει σαν brand…ο οίκος και η καριέρα κλείνει μαζί με αυτούς! Δεν υπάρχει συνέχεια»….

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share