Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τσακίζει» κόκαλα η Βάσια Τριφύλλη για τον καρκίνο: «Μην τον μελετάς τον μ@λ@κ@» (Video)

«Δεν έδωσα καμία σημασία στην καραντίνα, ούτε για γκόμενο δεν έχω δείξει τόση αδιαφορία»

13 Μαΐου 2021 15:36
«Τσακίζει» κόκαλα η Βάσια Τριφύλλη για τον καρκίνο: «Μην τον μελετάς τον μ@λ@κ@» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βάσια Τριφύλλη: Για την περίοδο της καραντίνας και τον κορωνοϊό, τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και το κίνημα #metoo μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Εκείνη με βίωσε, εγώ δεν της έδωσα καμία σημασία» είπε αναφερόμενη στην καραντίνα. «Της επιβλήθηκα εντελώς, αδιαφόρησα τελείως, ούτε για γκόμενο δεν έχω δείξει τόση αδιαφορία. Δεν φοβήθηκα καθόλου, δεν έχω καμία αίσθηση κινδύνου. Εδώ δεν φοβήθηκα με τον καρκίνο, θα φοβηθώ τον κορωνοϊό; Όποιος έχει γλιτώσει από 4-5 βασικά, π.χ. καρκίνος…», δήλωσε στην παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Μην τον μελετάς τον μ@λ@κ@», τόνισε αναφερόμενη στον καρκίνο εξηγώντας «Ήταν καλούτσικος, εγώ είπα “άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή, φύγε τώρα από δω”. Βλέπει μα γυναίκα ο κόσμος και με βλέπει να περπατάω… Τι να κάνω, πρέπει να φοβηθώ; Μην το μπερδεύουν με την αναισθησία και με την υπευθυνότητα. Επειδή εγώ είμαι αναίσθητη και δεν φοβάμαι δεν σημαίνει ότι θα κολλήσω όλο τον κόσμο».

«Όταν έγινε η πρώτη διάγνωση χέστηκα αλλά δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν μπορώ να ανακαλέσω μνήμες, αλλά έγιναν ξαφνικά πάνω στη μεγαλύτερή μου δόξα» αναφερόμενη στη στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο.

Κάνοντας ειδική αναφορά στην επαγγελματική της πορεία τόνισε ότι της άφησε μια λατρεία για τους νέους ανθρώπους, «τους λατρεύω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.

«Εμένα η κόρη μου, η θετή μου κόρη είναι μια υπέροχη δημοσιογράφος. Ο γιος της έρχεται σπίτι μου και δεν φεύγει. Τρελαίνομαι», είπε για την κόρη και τον εγγονό της.

Βάσια Τριφύλλη: «Δεν έψαχνα ποτέ άντρα για στήριγμα»

«Μου έλειψαν κάποιοι φίλοι μου που έφυγαν νωρίτερα από εμένα, όπως η Τζέσυ η Παπουτσή. Δεν έψαχνα να βρω ποτέ άντρα για στήριγμα. Δεν είμαι λεσβία, θα το έλεγα. Μου έλειψε κάποιος που να παίζει αξιοπρεπώς μπιρίμπα. Εγώ ήμουν προικό από μόνη μου» είπε.

Μιλώντας για την σημερινή ελληνική τηλεόραση ανέφερε: «Μου έλειψε η τηλεόραση, θα ήθελα να επιστρέψω. Βλέπω πάνελ πολύ αξιοπρεπή και λέω ότι θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω φαρμακερή φαρμακολογία. Μάλλον δεν με θέλει κανείς. Είναι δεκτό. Θα μου άρεσε πρωϊνή εκπομπή.

Με πλησίασαν πολλές φορές για πρωϊνό. Όπως ο Κυριακού που έστειλε το αμάξι του στις 23:30 και με πήρε από το σπίτι μου με τις πιτζάμες. Είπα “όχι”. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα συναισθήματά μου. Ήταν στα σπάργανα τα πρωϊνά».

«Καλά θα κάνουμε όλοι να μαζέψουμε τα βρακιά μας, άντρες και γυναίκες»

Μιλώντας για το #metoo και τις καταγγελίες που αφορούν τον καλλιτεχνικό χώρο και έχουν δει το φως της δημοσιότητας η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε: «Έχω κάνει και πολυτεχνείο, αρχιτεκτονική δεν την έβλαψα αυτή. Καλώς έγινε το κίνημα. Άργησε να γίνει. Και καλά θα κάνουμε όλοι να μαζέψουμε τα βρακιά μας, άντρες και γυναίκες. Δεν υπάρχει λόγος να ξεσπάμε στη δουλειά μας τον απωθημένο σεξουαλισμό μας. Θες μάρτυρα αν τα κάνεις καλά ή όχι; Εμένα με φοβόντουσαν, δεν υπήρχε περίπτωση να μου πεις κάτι και να μην απαντήσω. Έπεφτε και μπούφλα. Ήμουν εντελώς αποφασισμένη. Μου έκανε πολύ καλό ο καρκίνος γιατί μετά δεν έβρισκα αξιόλογο αντίπαλο».

«Μπορούσε κάποιος να πει “μην την πάρετε αυτή”, χέστηκα. Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, αν έλεγα “ναι” έμενα μέχρι το τέλος. Φρόντιζα να μην υποφέρω, έλεγα “θέλετε να μείνω; αποσύρεται αυτό το πέος, εκείνο το αιδοίο. Εγώ δεν ενοχλούσα κανενός το σπίτι. Εξέπεμπα ένα “μην πλησιάζεις άλλο”.

Υπήρχε περίπτωση να με πλησιάσει κάποιος. Συμβαίνει και τώρα παρότι δεν είμαι κανένας παράγοντας. Είναι τόσο ωραία η δουλειά μου που όποιος κλαψουρίζει καλύτερα να πάει σπίτι του. Είναι μια από τις πιο σκληρές δουλειές η τηλεόραση» σημείωσε.

«Κατάφερα καταρχήν να έχω ένα υπέροχο σπίτι. Βεράντες. Όταν το πήρα το σπίτι μου λέει ο δικηγόρος μου “μπαλκόνια αγόρασες;”. Όταν μπήκε στη ζωή μου η Βερόνικα, ήταν κατόπιν επιλογής μου. Τη διάλεξα και εκείνη όχι απλώς με διάλεξε, δεν έφυγε, δεν φοβήθηκε» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share