Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Τέλος στην αγωνία του Νίκου Βέρτη: Επέστρεψε από το Ισραήλ

«Ήταν μια εμπειρία που εύχομαι να μην ξαναζήσει κανείς»

12 Μαΐου 2021 20:07
Τέλος στην αγωνία του Νίκου Βέρτη: Επέστρεψε από το Ισραήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος επέστρεψε από το Ισραήλ, μετά τη μεγάλη περιπέτεια που έζησε.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε προγραμματίσει για σήμερα (12 Μαΐου) και την Πέμπτη (13 Μαΐου) δύο συναυλίες -που θα ήταν οι πρώτες κάποιου διεθνούς καλλιτέχνη στο Ισραήλ μετά την πανδημία- με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 θεατών.

Νίκος Βέρτης: Η έλευση στο Ισραήλ και η αναχώρηση λόγω των βομβαρδισμών

Βρισκόταν στο Ισραήλ από την Κυριακή με την ορχήστρα του, ωστόσο η κλιμάκωση της έντασης ανάμεσα στη χώρα που βρισκόταν και τη Χαμάς τον ανάγκασε να επιστρέψει πρόωρα στην Ελλάδα και να ματαιωθούν οι συναυλίες του.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών βομβαρδισμών στην Ιερουσαλήμ, ο Νίκος Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο για την ασφάλειά τους, ενώ οι σειρήνες δεν σίγησαν ούτε στιγμή όλο το βράδυ, καθώς η πόλη βομβαρδιζόταν. Τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και οι στενοί του συνεργάτες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο η περιπέτεια και η ταλαιπωρία που πέρασαν ήταν μεγάλη.

Ο Νίκος Βέρτης έφτασε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με την ομάδα του και εκεί παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Είναι πολύ οργανωμένοι… Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ άρχισαν να ακούγονται σειρήνες. Αμέσως όλοι ήξεραν που να μας οδηγήσουν.

Όλα τα κτήρια έχουν σύντομα καταφύγια, αλλά όσο ασφαλή και να είναι δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα το να ακούς αυτόν τον βαθύ ήχο. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share