Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Και δεύτερος ηθοποιός ύποπτος για βιασμό μετά τον Φιλιππίδη!

Ραγδαίες οι εξελίξεις προς την «κάθαρση»

12 Μαΐου 2021 18:24
Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Και δεύτερος ηθοποιός ύποπτος για βιασμό μετά τον Φιλιππίδη!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλείται στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και δεύτερος ηθοποιός, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καλείται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του ύποπτου για βιασμό.

Ο γνωστός ηθοποιός καταγγέλλεται από γυναίκα ότι τη βίασε το 2020. Η αρχική καταγγελία είχε γίνει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και στη συνέχεια ο σχετικός φάκελος κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου, Πασχάλη Τσαρούχα.

Ακόμη ένας ηθοποιός σε δύσκολη θέση για υπόθεση βιασμού

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργεί ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, η γυναίκα κλήθηκε να καταθέσει και επιβεβαίωσε και ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού όσα υποστήριξε στο ΣΕΗ.

Την ίδια ώρα προς αρχειοθέτηση οδεύουν οι καταγγελίες που έγιναν στο ΣΕΗ από συνολικά 11 γυναίκες κατά γνωστού σεναριογράφου, τις οποίες επίσης είχε παραδώσει στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε δεν στοιχειοθετούνται εις βάρος του αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ανατριχιάζει η Θάλεια Ματίκα: «Έζησα σαδιστική συμπεριφορά»

Μια ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη προστίθεται στον χώρο του θεάματος από τη Θάλεια Ματίκα, η οποία αναφέρθηκε στη συμπεριφορά ενός σκηνοθέτη εναντίον της στη διάρκεια μιας πρόβας.

«Βίωσα σαδιστική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια πρόβας. Ήταν μία εφιαλτική εμπειρία για μένα, κάτι πολύ αρρωστημένο. Είναι πολύ σημαντικό να μιλήσει και ο διπλανός μου αν έχει πέσει θύμα τέτοιας συμπεριφοράς, αλλιώς κάτι τέτοιο δεν σταματά. Δεν με ενδιαφέρει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα καθόλου. Προτιμώ σχέσεις αγάπης, αξιοπρέπειας και σεβασμού», αναφέρει η ηθοποιός.

Θάλεια Ματίκα: Οι αποκαλύψεις για τις δικές της δύσκολες στιγμές

Στη συνέχεια, η ηθοποιός χαρακτήρισε θετική και πολύ σωστή την κίνηση του ελληνικού #Metoo, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως η Πολιτεία δεν πρέπει να αρκεστεί σε αυτό, αλλά να πάρει συγκεκριμένα μέτρα. «Να θεσπίσει τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση από το σχολείο, να δημιουργηθούν δομές οικονομικής και ψυχολογικής υποστήριξης στις γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση στο σπίτι τους, ενώ θα πρέπει ο καθένας στο οικογενειακό του περιβάλλον να σταματήσει κάθε ρατσιστικό/σεξιστικό σχόλιο που μπορεί να αποτυπωθεί στο μυαλό ενός παιδιού».

Τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Τάσο Ιορδανίδη, τονίζοντας πόσο τυχερή νιώθει που τον έχει στη ζωή της. «Έχω την τύχη να έχω τον Τάσο ως σύντροφο, ο οποίος είναι ένας υπέροχος πατέρας. Η δοτικότητα και η επαφή που έχει με τα παιδιά μας είναι απίστευτη. Δεν γκρίνιαξε ποτέ που έφευγα για τα γυρίσματα στις "8 λέξεις". Εγώ δεν θα είμαι έτσι τώρα που εκείνος θα φεύγει στην Κύπρο για το νέο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου. Θα γκρινιάζω» υπογράμμισε και αναφέρθηκε στο πώς γνωρίστηκαν. «Βρεθήκαμε επαγγελματικά στην αρχή. Κάναμε ένα έργο μαζί και δεν μείναμε στο έργο. Προχωρήσαμε. Είναι λαχείο στη ζωή να βρεις το έτερο σου ήμισυ. Δύσκολη διαδικασία, είναι θέμα και τύχης. Αισθάνομαι πολύ τυχερή για το ταξίδι μας στη ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share