Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Moser, τον πρωταγωνιστή από τον "Υπαστυνόμο Ρεξ"; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα!

Αγνώριστος!

12 Μαΐου 2021 13:23
Θυμάστε τον Moser, τον πρωταγωνιστή από τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είσαι γύρω στα 30 τότε έχει μεγαλώσει σίγουρα με αυτή την σειρά! Ο λόγος για τον αγαπημένο μας “υπαστυνόμο Ρεξ” αλλά και τον Richard Moser ή αλλιώς γνωστό ως Τομπίας Μορέτι! 23 ολόκληρα χρόνια μετά την πετυχημένη αυστριακή σειρά, ο καιρός έχει περάσει για τα καλά “πάνω” από τον ηθοποιό, ο οποίος είναι κυριολεκτικά αγνώριστος!

Δείτε πως είναι σήμερα ο Τομπίας Μορέττι που σίγουρα θα δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε! Εκτός όμως από τον Τομπίας Μορέτι δείτε πως είναι σήμερα η Καρλότα από την Μαρία της Γειτονιάς και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό.

Θυμάστε τον Moser, τον πρωταγωνιστή από τον 'Υπαστυνόμο Ρεξ'; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πώς είναι σήμερα

Λίγα λόγια για την σειρά "Υπαστυνόμο Ρεξ"

Ο Υπαστυνόμος Ρεξ είναι μια αυστριακή-ιταλική αστυνομική δικαστική τηλεοπτική σειρά σε σκηνοθεσία του Πίτερ Χάτζεκ και του Πίτερ Μόζερ, που προβλήθηκε για πρώτη φορά 1994 έως το 2004 στο ORF 1. Το 2008, η σειρά προβλήθηκε με αυστρο-ιταλική παραγωγή στο Rai 1 και από την επόμενη χρονιά, γυρίστηκε πλήρως στην Ιταλία με κάποια μεμονωμένα επεισόδια να γυρίζονται στην Αυστρία. Το Rai 1 τελικά ακύρωσε την αυστρο-ιταλική παραγωγή τον Ιούνιο 2015, μετά από οκτώ σεζόν.

Η σειρά παρακολουθεί τον γερμανικό ποιμενικό αστυνομικό σκύλο Ρεξ, τους συνεργάτες του και την υπόλοιπη ομάδα στο αστυνομικό τμήμα ανθρωποκτονιών της Βιέννης καθώς εργάζονται μαζί για να λύσουν εγκλήματα. Από το 2008, τα επεισόδια τοποθετούνται στην Ρώμη.

Το 1996 προβλήθηκε η spin-off σειρά Stockinger, που επικεντρώνεται στον Ernst Stockinger και το 2019 η καναδική σειρά Hudson & Rex. Άλλες παρόμοιες παραγωγές περιλαμβάνουν τη πολωνική σειρά Komisarz Alex που γυρίστηκε στο Łódź (2012), την ρωσική σειρά Muhtar's return (2004-2015) που μεταδόθηκε στο Russia-1 και στο NTV (Russia), την λιθουανική σειρά "Inspektorius Mažylis"(2014), και την σλοβάκικη σειρά Rex που γυρίζεται στην Μπρατισλάβα από το 2017.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής από την σειρά 'Υπαστυνόμος Ρεξ'

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share