Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νίκος Βέρτης: Στιγμές τρόμου για τον τραγουδιστή και την ορχήστρα του στο Ισραήλ

Τους έβαλαν σε καταφύγια - Βίντεο σοκ

12 Μαΐου 2021 11:36
Νίκος Βέρτης: Στιγμές τρόμου για τον τραγουδιστή και την ορχήστρα του στο Ισραήλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Νίκος Βέρτης με την ορχήστρα του, καθώς είχε δυο προγραμματισμένες συναυλίες. Ωστόσο, με το που έφτασαν στο αεροδρόμιο, ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί και έτσι τους μετέφεραν σε καταφύγια προκειμένου να σωθούν.

Αρχικά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και προσπαθούσαν να μην πανικοβληθούν, καθώς έβλεπαν να επικρατεί ένταση από τους άνδρες ασφαλείας του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης, τα μέλη της ορχήστρας του Νίκου Βέρτη αλλά και όσοι βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή στο αεροδρόμιο, μεταφέρθηκαν άμεσα στο καταφύγιο ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια τους.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη.

«Πανικοβληθήκαμε εννοείται. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο. Μείναμε εκεί 1,5 με 2 ώρες. Ήρθαν λεωφορεία και μας έφεραν στα ξενοδοχεία. Μας έδωσαν οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρξει συνέχεια στους βομβαρδισμούς. Κατά τις 12 άρχισαν πάλι οι βομβαρδισμοί και μας πήγαν πάλι σε καταφύγιο στο ξενοδοχείο.
Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται και περιμένουμε οδηγίες» ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαπαναγιώτου ενώ στην συνέχεια ενημέρωσε πως οι προγραμματισμένες συναυλίες που ήταν να δοθούν στο Ισραήλ αναβάλλονται και θα υπάρξουν νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Μάλιστα, το βίντεο που έδειξαν στην εκπομπή «Πρωινό» σοκάρει, καθώς φαίνεται ο τρόμος ζωγραφισμένος στα πρόσωπα του κόσμου.

Όπως, θα ακούσετε παρακάτω, προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ στην αρχή νόμιζαν πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Δείτε το video παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share