Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ξέσπασμα» από την Αννίτα Πάνια: Μίλησε για το πένθος της

Αποκάλυψε τα πάντα!

11 Μαΐου 2021 17:47
«Ξέσπασμα» από την Αννίτα Πάνια: Μίλησε για το πένθος της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα «ξέσπασμα» προχώρησε η Αννίτα Πάνια, η οποία δεν απέφυγε να μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, τονίζοντας πως δε θα ήθελε την επόμενη χρονιά να ακολουθήσει ένα ίδιο πρότζεκτ.

Το πρωί της Τρίτης (11/5), η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που κάνει, μην έχοντας κρύψει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Αννίτα Πάνια: Το σχόλιο της για την τηλεοπτική της πορεία

«Του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις και πιο πολλή αγάπη στον τηλεθεατή. Ένα μεγάλο κομμάτι της εκπομπής είναι και η εμπορική τοποθέτηση. Και είναι τεράστια σε αυτή την εκπομπή. Σέβομαι τις επιχειρηματικές σχέσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι σε βαθμό απάνθρωπο για τον τηλεθεατή, η τόση πολύ τοποθέτηση.

Με αποτέλεσμα να έχουμε και πάρα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.Φέτος κάνω τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έκανα ποτέ μου. Εννοείται με ενοχλεί. Αυτό είναι καλό για την ανθρωπότητα.

Αυτή την εκπομπή με τόση τοποθέτηση, αν κατάφερε να την παρακολουθήσει κανείς, σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έχει κάποιο πρόβλημα. Είναι απάνθρωπα πολύ. Θα ήθελα να παραμείνω στη ζώνη και να αλλάξει η δομή της εκπομπής. Θέλω να αισθάνομαι καλά με μένα και να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά. Κάθε πράγμα που κάνω να έχει νόημα στη ζωή μου».

Αννίτα Πάνια: Δε φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει!

Σίγουρα δεν ξέρετε τι είναι αυτό που έχει σπουδάσει η Αννίτα Πάνια και θα τραβάτε τα μαλλιά σας όταν το μάθετε. Η απάντηση θα σας εκπλήξει μιας και είναι κάτι που απαιτεί κόπο, χρόνο αλλά και μελέτη και δε μπορεί να το κάνει κάποιος... εύκολα! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Θα ξεκινήσουμε με τα βασικά: Η παρουσιάστρια, μπορούμε να πούμε, πώς είναι αρκετά αγαπητή στο κοινό της, το οποίο την ακολουθεί πιστά εδώ και αρκετά χρόνια. Μαζέψαμε 9 πληροφορίες για την παρουσιάστρια, τις οποίες και σίγουρα δεν τις ξέρετε, όπως είναι και το όνομα της, που σίγουρα δεν πάει... διαβάστε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share