Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Νίκου Χατζηνικολάου στα σκαριά - ΣΟΚ

Ανατριχιαστική αποκάλυψη!

11 Μαΐου 2021 13:47
Δολοφονία Νίκου Χατζηνικολάου στα σκαριά - ΣΟΚ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οργισμένος εμφανίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν κεντρικό δελτίο του ANT1, ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου, καθώς σχολίασε τα βίντεο και τις φωτογραφίες που «κυκλοφόρησαν» στα social media και απεικονίζουν τον ίδιο μαζί με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος πριν ξεκινήσει τη συζήτηση για την ιστορική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής με τον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε: «Πριν ξεκινήσεις τα σχόλιά σου Γιώργο για την συγκεκριμένη απόφαση, θέλω να κάνω εγώ ένα σχόλιο για το βίντεο που μόλις είδαμε, για τα κοινωνικά δίκτυα. Για το Twitter, το Facebook κλπ. Θέλω να πω ότι αυτή είναι η καλή πλευρά που δείξαμε στο ρεπορτάζ. Υπάρχει και μια πλευρά φασίζουσα, στο twitter κατά την γνώμη μου, όπου για παράδειγμα είδα έκπληκτος την φωτογραφία μου μαζί με τον Κασιδιάρη από μια συνέντευξη που έγινε κατ’ επιταγήν του ΕΣΡ, δηλαδή με εξώδικο του κόμματος προς το κανάλι στο οποίο εργαζόμουν και οπού χαμογελώ την στιγμή που μου λέει ότι “ελπίζω να μην με ξαναβγάλετε σε δυο χρόνια.

Έρχεται λοιπόν κάποιο από τα καραγκιοζάκια, τα τρολ, του διαδικτύου, παίρνει την φωτογραφία που εγώ γελάω ειρωνικά όταν ο συγκεκριμένος έλεγε ότι θα τον ξαναβγάλω σε δυο χρόνια και την δημοσιεύει για να υπαινιχθεί ότι εγώ χάϊδευα την Χρυσή Αυγή. Δοθείσης της ευκαιρίας να πω ότι είμαι ο πρώτος που αποκάλεσε “Φύρερ” τον Μιχαλολιάκο, σε μια επίσης αναγκαστική συνέντευξη. στο Alter, όταν ο Μιχαλολιάκος ήρθε με εξώδικο και με την απειλή προστίμων του ΕΣΡ διότι δεν τον βγάζαμε ως υποψήφιο Περιφερειάρχη. Κι όταν με ρώτησε γιατί χαμογελώ ειρωνικά μιλούσε για πολιτοφυλακή στην Αθήνα. Και γελούσα ειρωνικά, μου λέει “γιατί γελάτε” και λεω “γιατί έτσι θέλω. Ποιος είσαι εσύ, είσαι ο Φύρερ που θα μου πεις να μην γελάω”. Το ίδιο βράδυ δυσκολεύτηκα να φτάσω στο σπίτι μου διότι στην γέφυρα της Βαρυμπόμπης υπήρχε μια ομάδα χρυσαυγιτών με ρόπαλα. Δεν θα συνεχίσω, αλλά όλα τα πράγματα έχουν το όριό τους», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share