Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Ανακοινώθηκε ο γάμος Ζέτας Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Όλες οι λεπτομέρειες στο φως

10 Μαΐου 2021 21:00
Ανακοινώθηκε ο γάμος Ζέτας Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε η ανακοίνωση σχετικά με το γάμο της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με όλες τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές.

Από το περιβάλλον του ζευγαριού ανακοινώθηκε πως όλα είναι αποφασισμένα και μέσα στο 2021, θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο, αν και είχε γίνει λόγος για... μια γυναίκα ανάμεσά τους.

Γάμος Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο γάμος που τελικά δεν έγινε

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, ότι και πριν από 10 χρόνια πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που το 2011 ήθελαν την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παντρεύονται σε ένα όμορφο εκκλησάκι του 15ου αιώνα.

Η είδηση είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου ωστόσο, το ζευγάρι δεν την είχε επιβεβαιώσει ποτέ.

Στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα παντρευόταν στην πατρίδα του τραγουδιστή και στην εκκλησία Παναγία του Σκαλιού. Η ημερομηνία που είχε οριστεί ο γάμος ήταν η 29η Σεπτεμβρίου.

Αποκάλυψη «βόμβα» της Ζέτας Μακρυπούλια: «Έχουμε παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη...»

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, μιλώντας για το... παιδί που έχουν, χωρίς να έχουν πει σε κανέναν.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και το ΡΙΚ1, με την ατάκα της αυτή να είναι χαρακτηριστική.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για το παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Στην αγάπη υπάρχει ένας βαθύτερος δεσμός. Δεν είναι σαν τον έρωτα. Πολλές φορές αν δεν ξέρεις να χειριστείς λίγο πράγματα,κι αν δεν ξέρεις να διαφυλάξεις λίγο ένα κομμάτι της ελευθερίας σου, μπορεί να καταπιεστείς. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι μπροστά στα πραγματικά συναισθήματα, μπροστά σε αυτό που ζω αυτή τη στιγμή με τον Μιχάλη, μπροστά στο δέσιμο που έχουμε και την οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Οικογένεια που έχετε δημιουργήσει;» την ρωτά ο δημοσιογράφος. «Μεταξύ μας». Και συμπλήρωσε γελώντας «Έχουμε και ένα παιδί. Αλλά δεν το έχουμε πει». Φυσικά η ίδια έκανε χιούμορ, μιας και οι θαυμαστές τους θέλουν διακαώς να παντρευτεί το ζευγάρι αλλά εκείνοι φαίνεται πως είναι πολύ αγαπημένοι και ανύπαντροι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share