Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πόλεμος» της Κόνι Μεταξά με Χασαπόπουλο-Βούλγαρη - «Δε θα μου κάνετε bullying στα 30...»

Μια «άγρια» κόντρα μόλις άρχισε...

10 Μαΐου 2021 20:37
«Πόλεμος» της Κόνι Μεταξά με Χασαπόπουλο-Βούλγαρη - «Δε θα μου κάνετε bullying στα 30...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας «πόλεμος» έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Κόνι Μεταξά και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο-Ανθή Βούλγαρη, με τη γνωστή τραγουδίστρια να τους επιτίθεται μετά από μερικά σχόλια στον αέρα του Mega.

Ξεκινώντας όσα έγιναν από την αρχή, η ίδια πριν από λίγες ημέρες με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ξεσπάσει για τα μηνύματα που δέχεται στα social media με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε πριν από μερικές μέρες για τις «κακές τροφές».

Η ίδια, έχοντας γίνει πριν από λίγο καιρό γνωστή για άλλο, πιο ευχάριστο λόγο, στο βίντεο της μίλησε για τις τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε, ωστόσο τα λόγια της παρεξηγήθηκαν από τους διαδικτυακούς της φίλους με αποτέλεσμα να δεχθεί σωρεία αρνητικών μηνυμάτων στο Instagram της.

Η ίδια στα βίντεο που δημοσίευε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ακούγεται, μεταξύ άλλων, να λέει σε έντονο ύφος: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόσο πόλεμος με το βίντεο που ανέβασα. Δεν είπα σε κανέναν να μη φάει. Δεν καταλαβαίνω. Είπα εγώ σε κάποιον να κόψει το φαγητό. Είπαμε να κόψουμε τις κακές τροφές. Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο.

Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις. Εμένα κατάμουτρα θα μου τα λέτε».

Η κόντρα με Χασαπόπουλο και Βούλγαρη

Με το ξέσπασμα της λοιπόν, ασχολήθηκαν και στην Κοινωνία Ώρα Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, κάνοντας ιδιαίτερα σχόλια.

Α.Β.: Είχε ένα ξέσπασμα, το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογηθεί.
Ι.Χ.: Τόσο πολύ την πείραξαν τα σχόλια;
Α.Β.: Πάντως ξεκαθάρισε ότι το τρώει όλο το κοτόπουλο με ρύζι.
Ι.Χ.: Το πακεταρισμένο, όχι το μαγειρεμένο.
Α.Β.: Ρε Κόνι, συγγνώμη τώρα, όλο σε πακετάκια τρως;
Ι.Χ.: Τι να κάνει, να μαγειρεύει; Δεν προλαβαίνουν οι influencers.
Α.Β.: Ποιοι influencers;

Η Κόνι Μεταξά που παρακολουθούσε την εκπομπή τους ωστόσο, έσπευσε να τους απαντήσει, λέγοντας πως δεν θα αφήσει ξανά ποτέ κάποιον να της ασκήσει μπούλινγκ.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η Κόνι Μεταξά αντιδρά στα σχόλια που δέχεται στα social media.

«Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους. «Οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν γι’ αυτό τρώνε από πακετάκια». Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Εσείς. Άμα ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου, θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω.

Γιατί εγώ σε πληροφορώ είμαι η καλύτερη μαγείρισσα που έχεις γνωρίσει. Απλά ήθελες και εσύ να μου κάνεις bullying. Δεν το δέχομαι. Και όλα αυτά πολύ χαλαρά, χωρίς ξέσπασμα. Δεν θα ξαναφήσω κανέναν να μου κάνει bullying, όπου κι αν είσαι κι ας είσαι στην τηλεόραση».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share