Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Κόκκαλο» ο Μάρκος Σεφερλής: Αποκάλυψε τους όρους του διαζυγίου η Έλενα Τσαβαλιά!

Αποκάλυψε τα πάντα!

10 Μαΐου 2021 19:16
«Κόκκαλο» ο Μάρκος Σεφερλής: Αποκάλυψε τους όρους του διαζυγίου η Έλενα Τσαβαλιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόκκαλο» είχε μείνει ο Μάρκος Σεφερλής σε κοινή του τηλεοπτική εμφάνιση με την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία είχε αναφέρει υπό ποιους όρους θα χώριζε μαζί του.

Τον έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αυτή η απάντηση και προσπάθησε να την κρύψει, όμως ήταν πια αργά. Στο πρόσφατο παρελθόν η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή, που τη σειρά του είχε αφήσει «κάγκελο» τη γυναίκα του.

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά όροι διαζυγίου

Έλενα Τσαβαλιά: Αποκάλυψε το λόγο που θα χώριζε τον Μάρκο Σεφερλή

Μια ερώτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε. «Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Δε θα την καταλάβαινε ούτε ο Σεφερλής: Έτσι ήταν μελαχρινή η Έλενα Τσαβαλιά

Έχετε δει ποτέ την Έλενα Τσαβαλιά με τα μαλλιά της μελαχρινά; Μια σπάνια φωτογραφία ήρθε στο φως, με την ηθοποιό να μην έχει τη γνωστή ξανθιά κώμη, με την οποία τη γνωρίζουμε, εντυπωσιάζοντας βέβαια και πάλι με την ομορφιά της.

Ήταν 1998 και η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή έπαιζε με τον θίασο των αξέχαστων Κώστα Βουτσά και Σωτήρη Μουστάκα στο Περοκέ.

Έλενα Τσαβαλιά: Σπάνια φωτογραφία με την πιο... μελαχρινή της έκδοση

Στη φωτογραφία διακρίνονται και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Βασίλης Ζωνόρος (αριστερά και δίπλα από την Έλενα) και η Αθηνά Μαυρομάτη (καθιστή μπροστά στην Έλενα) που έμελλε να γίνουν κουμπάροι της έναν χρόνο μετά στον πρώτο της γάμο.

Έλενα Τσαβαλιά μελαχρινή

Η ηθοποιός ήταν τότε στα πρώτα της θεατρικά βήματα καθώς ήταν ήδη γνωστή από τις συμμετοχές της σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Μικρομεσαίοι» του Γιάννη Δαλιανίδη, η «Λάμψη» αλλά και η «Σοφή ορθή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share