Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Το ανακοίνωσε η ίδια

10 Μαΐου 2021 16:17
Εξελίξεις με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία έκανε self test, όπως προβλέπεται για τους εργαζόμενους, προκειμένου να βεβαιωθεί πως δεν νοσεί από κορωνοϊό.

Η όμορφη παρουσιάστρια που γιόρτασε πριν μερικές μέρες τα γενέθλια της μας συντροφεύει κάθε πρωί μέσα από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» και είναι φυσικό πως έρχεται συνεχώς σε επαφή με πολύ κόσμο, αν και πρόσφατα είχε περάσει μια δύσκολη στιγμή με υβριστικά μηνύματα που δεχόταν.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ της

Για τον λόγο αυτό, τόσο για την δική της ασφάλεια όσο και για τον συνεργατών της υποβάλλεται σε self tests. Αυτή τη φορά, η ίδια μοιράστηκε το αποτέλεσμα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και όπως βλέπουμε είναι αρνητική.

Κατερίνα Καινούργιου self test

Δε θα την αναγνωρίσετε: Όταν η Κατερίνα Καινούργιου έπαιζε στο «Παρά Πέντε»

Η Κατερίνα Καινούργιου αποτελεί, τη δεδομένη στιγμή, την πιο επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, αλλά λίγοι θυμούνται την προ 14ετία παρουσίας της στο «Παρά Πέντε», με εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Η σειρά στο Παρά Πέντε είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε από το Mega τις τηλεοπτικές σεζόν 2005-2006 και 2006-2007. Σεναριογράφος της σειράς είναι o Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε και το ρόλο ενός εκ των πέντε πρωταγωνιστών. Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 26 Σεπτεμβρίου 2005 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2007 και είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικής τηλεόρασης, με βάση τις μετρήσεις θεαματικότητας.

Παρά Πέντε: Το επεισόδιο όπου συμμετείχε η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, στο τέλος της σειράς οι ήρωες αποκαλύπτουν τα πάντα σχετικά με μια πολύ σκοτεινή υπόθεση. Έπειτα από συζητήσεις, όμως, αποφασίζουν να βγάλουν μπροστά τη Φρίντα, ξαδέρφη του Φώτη, κάνοντάς τη την κεντρική ηρωίδα. Κι εκεί στο τελευταίο επεισόδιο του 2007 βλέπουμε και την Κατερίνα Καινούργιου. Ναι ναι καλά διαβάζεις.

Ίσως αυτή τη σκηνή να μην την είχες δει ξανά, ίσως να την είχες προσπεράσει κλαίγοντας μιας και το τελευταίο επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, όμως ναι. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκεί για μερικά λεπτά ως δημοσιογράφος, παίρνοντας μαζί με άλλους συνέντευξη από την Φρίντα για τα επιτεύγματά της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά διαφορετική, μελαχρινή και αγνώριστη θα τολμούσαμε να πούμε. Δίπλα της στέκεται όπως θα δεις και ο συνεργάτης της στην εκπομπή φέτος Γιάννης Πουλόπουλος, αλλά και η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share