Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γυναικάρα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη!

Μια κούκλα!

9 Μαΐου 2021 19:09
Γυναικάρα: Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το καθημερινό πρωινό ξύπνημα και το βαρύ επαγγελματικό του πρόγραμμα να μην του δίνουν τη δυνατότητα για πολλές κοσμικές εξόδου πρόσφατα όμως ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με την σύζυγό του , Τίνα Παπαδέλη, έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν μαζί σε θεατρική παράσταση προ κορωνοϊού. Τότε που βγαίναμε...

Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και στο διάλειμμα συναντήθηκε με την Μαρία Μπακοδήμου – με την οποία πόζαραν πλάι πλάι για τους φωτογράφους-, αλλά και την Έλενα Ακρίτα.

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη!

Δυστυχώς: Ο καρκίνος χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας μεγάλος μαχητής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του "Καλημέρα Ελλάδα", έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν! Γιώργος Παπαδάκης - Μπάγια Αντωνοπούλου: Ξανά μαζί σε εκπομπή, 8 μήνες μετά το διαζύγιο!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι' αυτή την δύσκολη περίοδο!

Ο καρκίνος χτύπησε τον Γιώργο Παπαδάκη: Δυστυχώς!

"Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

Τραγικές στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη: Η μάχη για την ζωή του!

Σόκαρε το κοινό του ο Γιώργος Παπαδάκης όταν περιέγραψε πως κινδύνεψε να πνιγεί!

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του σώθηκαν κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή όταν το νερό μπήκε στο σπίτι τους!

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια παλαιότερης εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» είπε τη δική του εμπειρία με αφορμή τον τυφώνα Ζορμπά!

«Το έχω ζήσει. Όταν με ξύπνησε ο Μάκης Κουρής και να είναι καλά. Ο Μάκης έμενε στο πάνω σπίτι και στο κάτω εγώ. Όταν με ξύπνησε χτυπώντας δυνατά την πόρτα και κατέβηκα από το κρεβάτι το νερό μου έφτανε μέχρι το γόνατο μέσα στο σπίτι με κλειστές τις πόρτες. Όταν άνοιξα την πόρτα το νερό έπεσε πάνω μας και ίσα που πρόλαβα να πάρω αγκαλιά τη γυναίκα μου και να τη βγάλω έξω και το σπίτι γέμισε νερό. Μέσα σε δύο λεπτά είχε φτάσει σε ύψος 1.80, το μέτρησα. Και πάντα τον καλό συνάδελφο, Μάκη Κουρή και τη γυναίκα του θα τους έχω πάντα στο μυαλό μου γιατί μου έσωσαν τη ζωής την κυριολεξία»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share