Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

«Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της»

9 Μαΐου 2021 17:53
Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγες ημέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας μας αποκάλυψαν ότι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά στις Σπέτσες. Ωστόσο το ερωτευμένο ζευγάρι σήμερα μας επιφύλασσε άλλο ένα ευχάριστο νέο, καθώς περιμένουν τον καρπό του έρωτα τους. Πιο συγκεκριμένα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο μουσικοσυνθέτης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Δείτε τι έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη στα social media

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία» και συνεχίζει: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής.

Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος», εξομολογείται στη συνέντευξή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα στις 4 Μαΐου, με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της πολιτικού, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Έγκυος η Όλγα Κεφαλογιάννη

Κεφαλογιάννη - Μάτσας: Το love story

Από την αρχή της σχέσης τους, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αλλά διακριτικά ζευγάρια της πόλης. Η αγάπη τους για την τέχνη και τον πολιτισμό είναι ένα από τα πολλά κοινά που έχουν, ενώ μερικές από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις που έκαναν ήταν στην Επίδαυρο, για να απολαύσουν αγαπημένες παραστάσεις.

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, πλέον, Μίνωα Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες "αποκλείεται" και "ποτέ" , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής».

Όσο για τη γνωριμία τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε αποκαλύψει πως ο συνθέτης δεν γνώριζε καν ποια είναι: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι.

Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share