Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοφία Παυλίδου: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό - Στο νοσοκομείο η μητέρα της

Το συγκινητικό μήνυμα της

9 Μαΐου 2021 10:01
Σοφία Παυλίδου: Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό - Στο νοσοκομείο η μητέρα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Σοφία Παυλίδου, με αφορμή τη Γιορτή της μητέρας, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει τις τελευταίες ημέρες με την υγεία της μητέρας της. Επίσης, πριν από λίγο διάστημα η ηθοποιός είχε περάσει κορωνοϊό.

Η ηθοποιός δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με τη μητέρα της και αποκάλυψε πως από τη Μεγάλη Παρασκευή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου:

«Η γιορτή της μητέρας σήμερα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου. Χρόνια πολλά και στη δίκη μου τη μανούλα, που από τη Μεγάλη Παρασκευή νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ .

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με περιστατικά COVID η μητέρα μου χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκτάκτως καθώς κάποιες κύστες που δημιουργήθηκαν στην περιοχή του εγκεφάλου της άρχισαν να τη δυσκολεύουν στην κίνηση.

Απαγορεύεται η είσοδος σε οποιοδήποτε συγγενή ή μη κι έτσι η μητέρα μου είναι μονή σε ένα κρεβάτι με δυσκολία στην κίνηση ώστε να αυτοεξυπηρετείται...

Λογικό που δεν επιτρέπεται να μπαίνει κανείς από τη στιγμή που ανεβαίνει ο ασθενής στο δωμάτιο του, καθώς τα κρούσματα είναι πολλά και χρειάζεται να προστατευτούν οι υπόλοιποι ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό ,όμως πως αντέχεται να μην μπορείς να βοηθήσεις ,να είσαι δίπλα στον άνθρωπο σου τώρα που έχει την ανάγκη σου? Αυτό δεν παλεύεται ...

Έχω ελπίδα, έχω πίστη κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα των γιατρών που την παρακολουθούν. Έχω και την Κατερίνα, νοσηλεύτρια που είναι η επαφή μου με τη μητέρα μου ,που την προσέχει σαν να είναι δίκη της μητέρα και την ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό!

Μαμά μου θα περάσει όλο αυτό σύντομα και θα είμαστε πάλι όλοι μαζί με σένα υγιή και χαρούμενη όπως είσαι πάντα από τότε που σε ξέρω.

Υ.Γ.Η μαμά είναι 80 ετών.

Όταν σας λέω ότι έχω καλό γονίδιο».

Στο νοσοκομείο η μητέρα της Σοφίας Παυλίδου

Η μητέρα της Σοφίας Παυλίδου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share