Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021

Μένιος Φουρθιώτης: Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της - «Ή πεθαμένος ή φυλακή θα βρισκόταν»

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο»

8 Μαΐου 2021 12:19
Μένιος Φουρθιώτης: Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της - «Ή πεθαμένος ή φυλακή θα βρισκόταν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον πρώην μάνατζέρ της Μένιο Φουρθιώτη και για τις εξελίξεις που έχουν προκύψει στην υπόθεση του, μίλησε για πρώτη φορά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το σχόλιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τον Μένιο Φουρθιώτη

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά. Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δηλώνει στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης

Μένιος Φουρθιώτης: Η «γαλάζια» συσκευή και το sms που είχε διαγραφεί - Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου (Video)

Προφυλακισμένοι εξακολουθούν να βρίσκονται ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του, μετά την απολογία τους το Μεγάλο Σάββατο. Παράλληλα, ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον έναν από τους δύο συνεργούς του παρουσιαστή να κρατάει το καλάσνικοφ, με το οποίο είχε πυροβολήσει έξω από το σπίτι του.

Οι αρχές προχώρησαν στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσίασε ένα γαλάζιο κινητό, που βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των τριών κατηγορουμένων, το οποίο όμως ήταν δηλωμένο στο όνομα του Μένιου Φουρθιώτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Στην εν λόγω συσκευή βρέθηκαν περίπου 500 επαφές κι εξετάστηκαν περισσότερες από 2.000 κλήσεις.

Το βράδυ της 16ης Απριλίου, όποτε κι έγινε η συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, υπήρξαν πέντε τηλεφωνικές κλήσεις από το κινητό του Μένιου Φουρθιώτη προς το συγκεκριμένο «γαλάζιο» τηλέφωνο.

Η τελευταία κλήση έγινε στη 01:30 τα ξημερώματα, ενώ βρέθηκε και το γραπτό μήνυμα, παρόλο που είχε διαγραφεί από τη συσκευή, στο οποίο ο παρουσιαστής έγραφε: «Πες μου αν υπάρχει πρόβλημα, να ξέρω να βοηθήσω».

Το μήνυμα αυτό φέρεται να «έδεσε» την υπόθεση, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο Φουρθιώτης φέρεται να γνώριζε για τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Υπόθεση Μένιου Φουρθιώτη - Δύο εισαγγελικές διατάξεις για άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε 12 γραμμές

Υπάρχουν δύο εισαγγελικές διατάξεις για την άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε 12 τηλεφωνικές γραμμές, τις οποίες φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του για το χρονικό διάστημα από τις 15/1/21 μέχρι και τις 15/3/21.

Υπάρχει ακόμη μία εισαγγελική διάταξη που εκδόθηκε στις 28/4/21, στην οποία ζητείται να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στους υπολογιστές και τα ψηφιακά αρχεία των τριών κατηγορούμενων.

Τα αποτελέσματα από τις παραπάνω εισαγγελικές διατάξεις αναμένεται να τα έχει στην κατοχή του ο ανακριτής σε 2-3 μήνες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share