Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Σφίγγα» η Ελένη Μενεγάκη: «Θα σου πω μια φορά... ότι δεν έχω κάτι να σου πω!» (Video)

Η αντίδραση της παρουσιάστριας μπροστά στην κάμερα

7 Μαΐου 2021 15:10
«Σφίγγα» η Ελένη Μενεγάκη: «Θα σου πω μια φορά... ότι δεν έχω κάτι να σου πω!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο Mega, το κανάλι από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία.

H κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πέτυχε τη «βασίλισσα της TV» για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, έξω από τα γραφεία του Mega, όπου είχε πάει να συζητήσει τις λεπτομέρειες της εκπομπής της.

Ο ρεπόρτερ κυριολεκτικά... κυνήγησε την παρουσιάστρια, η οποία δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση για την ολοκαίνουργια εκπομπή της στο μεγάλο κανάλι, μιας και είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες.

«Επειδή δε θέλω να είμαι αγενής, θα σου πω μια φορά… ότι δεν έχω κάτι να σου πω. Αν είχα κάτι να πω θα το ξέρατε! Μόλις ξεκίνησα…», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη στην κάμερα της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα είπε για την νέα εκπομπή στο Mega & η ατάκα για τον Μάκη Παντζόπουλο (Video)

Το είπαν και το έκαναν η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου, οι οποίες το βράδυ της Κυριακής έκαναν ένα διαφορετικό live, αυτή τη φορά στο Instagram. Παράλληλα, δείτε την πρώτη ανάρτησή της μετά την ανακοίνωση του Mega.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε στον πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη ενώ η Ελένη Μενεγάκη αρχικά τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και όλοι μαζί τραγούδησαν και διασκέδασαν με τις επιτυχίες που ερμήνευσαν οι δυο τραγουδιστές.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν σταμάτησαν στιγμή να πειράζει η μία την άλλη, όπως όταν η η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα για τον Πέτρο Ιακωβίδη και ρώτησε την κουμπάρα της αν ο τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση.

Η ερώτηση αυτή έκανε τον Πέτρο Ιακωβίδη να πνιγεί με το ποτό του και την Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσπάσει σε γέλια χωρίς να δώσουν όμως απάντηση.

Άλλο ένα ωραίο στιγμιότυπο ήταν όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε πως ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Ελένης Μενεγάκη είναι το «Φεγγάρι μου». Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πριν χρόνια όταν είχε βγάλει το τραγούδι, η Ελένη είχε πάει σε ένα μαγαζί που τραγουδούσε και με πολύ νάζι της είχε ζητήσει να πάρει ένα πρόσωπο τηλέφωνο και να πει αυτό το τραγούδι. Πράγμα που έγινε.

Δεν έλειψε βέβαια η αναφορά στο νέο ξεκίνημα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega. Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως η εκπομπή της θα βγει νωρίς, συγκριτικά με τις άλλες χρονιές που έκανε πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. «Φέτος θα ξεκινήσω νωρίς» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, ενώ επεσήμανε πως ψάχνουν κόσμο για να τη στελεχώσει.

Τέλος κι επειδή ο Μάκης Παντζόπουλος δεν έκανε καθόλου την εμφάνισή του στο live, η Ελένη Μενεγάκη μόνη της αποκάλυψε πως ο σύζυγός της λείπει στην Ανδρο.

«Κρίμα που ο αντρούλης μου δεν ήταν εδώ, είναι στην Άνδρο γιατί πολύ θα το γλένταγα». Από την πλευρά της η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε πως ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ο απόλυτος γλετζές και επιβεβαίωσε πως το επόμενο γλέντι θα γίνει και με εκείνον στην παρέα.

Δείτε απόσπασμα από τη συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share