Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σφοδρό τροχαίο για την τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη - Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ (Video)

Η περιγραφή για το ατύχημά της αλλά και τους σοβαρούς τραυματισμούς της

7 Μαΐου 2021 11:01
Σφοδρό τροχαίο για την τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη - Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται από την Κυριακή η Μαρία Τζινέρη. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε σφοδρό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής, όταν καθώς κατευθυνόταν στη Γλυφάδα, ένας ασυνείδητος οδηγός παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση των δύο οχημάτων. Επίσης, συγκλονίζει τραγουδίστρια με την αποκάλυψή της λέγοντας «Έπαθα 3 εγκεφαλικά και μία καρδιακή ανακοπή. Οι γιατροί μου έδιναν 10 λεπτά ζωής»

Η Μαρία Τζινέρη έκανε γνωστή την είδηση του τροχαίου με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα, ενώ αναφέρθηκε και στους σοβαρούς τραυματισμούς της.

«Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση. Να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους» αναφέρει η Μαρία Τζινέρη.

Δείτε όσα είπε η τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη στο ακόλουθο βίντεο:

Η συνέντευξη που είχε δώσει η Μαρία Τζινέρη στην Ελεονώρα Μελέτη

«Η μητέρα μου με άφησε δύο χρονών για να ασχοληθεί με το τραγούδι. Όποτε ρωτούσα για τη μητέρα μου, ο πατέρας μου έλεγε ψέματα ότι έχει πεθάνει. Μετά μου είπε ότι με εγκατέλειψε για το τραγούδι. Κάποια στιγμή έμαθα ότι η μητέρα μου Τζούλη είναι η σύντροφος του Γιώργου Μάγκα.

Όταν είδα για πρώτη φορά τη μητέρα μου, ο πατέρας μου θύμωσε και δεν μας άφησε να μιλήσουμε. Στα 16 μου αποφάσισα να την πάρω τηλέφωνο και να συναντηθούμε για πρώτη φορά. Όταν συναντηθήκαμε ήμουν θυμωμένη γιατί με εγκατέλειψε. Θέλω να φτάσω στο σημείο να τη συγχωρήσω 100%».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share