Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας - «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα...» (Video)

«Γυρνούσα αργά στο σπίτι μου και κοίταζα πίσω μου, φοβόμουν...»

7 Μαΐου 2021 08:38
Γιώργος Καπουτζίδης: Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας - «Αν ο σύντροφός μου ήθελε παιδί θα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Καπουτζίδης όπου σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης μίλησε και για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Ενώ, ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είχε αφήσει ασχολίαστα όσα είπε για εκείνον ο Αλέξης Κούγιας και είχε απαντήσειμε τον τρόπο, που έπρεπε, επισημαίνοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με τις αναφορές του για τους ομοφυλόφιλους, προσθέτοντας πως οι άνθρωποι με τη συγκεκριμένη σεξουαλική επιλογή ζουν με τέτοια απαξιωτικά λόγια από μικροί.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη

«Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ να γίνω μπαμπάς να πω την αλήθεια, Τώρα δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή αλλά για φέτος το φουσκωτό στο Αγκίστρι σκέφτομαι. Να μην κάνω μεγάλα σχέδια αλλά θα ήθελα αυτοί που το σκέφτονται, το αγαπούν κι έχουν τους συντρόφους τους και θέλουν να το κάνουν, να έχουν το δικαίωμα και στην Ελλάδα.

Aν ήμουν με έναν σύντροφο που ήθελε πολύ ένα παιδί, θα μπορούσα να σταθώ στο πλευρό του αλλά από μόνος μου να αναλάβω αυτήν την ευθύνη με δυσκολεύει πάρα πολύ».

Γιώργος Καπουτζίδης: Πίστευα ότι η παρουσίαση είναι εύκολη

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για την απόφασή του να ασχοληθεί με την παρουσίαση και εξηγεί πόσο εύκολος είναι τελικά αυτός ο ρόλος.

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτό που κάνω στην ΕΡΤ είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρεται στην εκπομπή «Ο Δρόμος Για Το Τόκιο» και εξηγεί γιατί για τον ίδιο ήταν η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share