Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ζωή Λάσκαρη: Το τηλεφώνημα που σκόρπισε τον θρήνο!

Το πρόσωπο που το έκανε και ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος το θάνατο της!

6 Μαΐου 2021 13:20
Ζωή Λάσκαρη: Το τηλεφώνημα που σκόρπισε τον θρήνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό είναι το πρόσωπο που είδε πρώτο την Ζωή Λάσκαρη να κοιμάται και να μην ξυπνάει. Ποιος είναι ο άνθρωπος που άκουσε πρώτος το θάνατο της; Το τηλεφώνημα που σκόρπισε το θρήνο...

Τρία περίπου χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που η επιτυχημένη ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της.

Στα 73 της χρόνια η Ζωή Λάσκαρη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας γι’ αυτό και κανείς δεν περίμενε να «σβήσει» έτσι ξαφνικά.

Ζωή Λάσκαρη: Το τηλεφώνημα που σκόρπισε τον θρήνο!

Ο άνθρωπος που πρώτος προσπάθησε να ξυπνήσει την ηθοποιό, καθώς είδε πως άργησε να σηκωθεί από το κρεβάτι της, ήταν η οικιακή βοηθός. Ωστόσο, όταν μπήκε στο δωμάτιο της, δεν απαντούσε ούτε και ανέπνεε.

Σε άσχημη κατάσταση τηλεφώνησε στην κόρη της, Μάρθα Κουτουμάνου, η οποία σε ελάχιστα λεπτά βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της.

Ήταν εκείνη που κλήθηκε να ενημερώσει τον πατριό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ετεροθαλή αδερφή της, Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου.

Ζωή Λάσκαρη: Ο Λυκουρέζος «φωτογράφισε» την αιτία θανάτου! «Το έκανε κάθε πρωί και δεν το σταματούσε....»

Ο Λυκουρέζος «φωτογράφισε» την αιτία θανάτου της Ζωής Λάσκαρη! «Το έκανε κάθε πρωί και δεν το σταματούσε....» ανέφερε και προκάλεσε ταραχή!

Πολλοί ανέφεραν ότι αυτό είναι που της κόστισε την ζωή τόσο ξαφνικά, μιας και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας!

«Το βράδυ της 17ης Αυγούστου μιλήσαμε και κοιμηθήκαμε όπως κοιμόμασταν κάθε βράδυ. Μάλιστα, στις 15 Αυγούστου είχαμε κοινωνήσει μαζί. Το πρωί εγώ σηκώθηκα να πάω στο γραφείο και η Ζωή Λάσκαρη κοιμόταν, δεν την ξύπνησα. Πολλές φορές εγώ έφευγα ενώ είχε ξυπνήσει κι έπινε τον καφέ της και κάπνιζε το πρώτο της τσιγάρο. Κάπνιζε τρία πακέτα την ημέρα και ανένδοτη στο να το περιορίσει ή να το κόψει. Κι έφυγα… Κατά διαβολική σύμπτωση πήγα στο γραφείο και μετά σε μια κηδεία ενός παλιού μου φίλου.

Και όταν γύρισα από την κηδεία και τηλεφώνησα στο σπίτι, δεν μου απαντούσε. Πήρα τότε την οικιακή βοηθό, η οποία μου ανακοίνωσε το γεγονός. Η πρώτη που το αντιλήφθηκε και το έζησε ήταν η Μάρθα που ήταν σπίτι, εγώ ειδοποίησα τη Μαρία Ελένη. Δεν μπορώ να περιγράψω εκείνες τις πρώτες στιγμές, είναι τέτοιος ο κεραυνός… Έφυγε στον ύπνο της η Ζωή Λάσκαρη, όπως την άφησα το πρωί, έτσι τη βρήκα. Ίσως αυτό ήθελε, αλλά για εμάς ήταν ένας κεραυνός», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα!

Nα σας θυμίσουμε και το πόσα λεφτά έβγαζε η σταρ, σίγουρα θα πάθετε εγκεφαλικό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share