Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κοντά στην αυτοκτονία η Αθηνά Ωνάση - Σοκ για την κληρονόμο

Κρίσιμες στιγμές!

5 Μαΐου 2021 17:00
Κοντά στην αυτοκτονία η Αθηνά Ωνάση - Σοκ για την κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ υπήρξε σχετικά με την Αθηνά Ωνάση, η οποία βρισκόταν σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογικά κατάσταση, μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, με αρκετές Μέσα τότε να κάνουν λόγο για κατάθλιψη, σε βαθμό να υπάρχει κίνδυνος για αυτοκτονία.

Οι νεότερες αποκαλύψεις ήρθαν στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από τον στενό φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο. Ο ίδιος υποστήριζε ότι η Αθηνά, που βίωσε πρόσφατα έναν ξαφνικό έρωτα, θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της, γι’αυτό και βρισκόταν συνεχώς υπό την προστασία σωματοφυλάκων.

Αθηνά Ωνάση αυτοκτονία μετά το γάμο

Αθηνά Ωνάση: Ένα βήμα από την αυτοκτονία η κληρονόμος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πηγές του προέρχονταν από την Βραζιλία και ήταν έγκυρες. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε μάθει την πίεση που ασκούσε ο Αλβάρο στην Αθηνά για να μείνει έγκυος, κάτι που όπως αναφέραμε και χθες, εκείνη δεν ήθελε καθόλου. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος, αφού η Αθηνά θεωρούσε ότι προέρχεται από ρίζες που έχουν μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως είχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει τη ζωή του.

«Βόμβα» μεγατόνων: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Σαν «βόμβα» είχε πέσει η είδηση, ότι η Αθηνά Ωνάση υπήρξε ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι, επιχειρώντας μέσω αυτής της σχέσης να ξεπεράσει τον χωρισμό της, τότε, με τον Αλβάρο.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το περιοδικό New Idea της Αυστραλίας, που μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις «έμπιστης γυναίκας» που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Αθηνά Ωνάση: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Χάρι

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Η Αθηνά ένιωσε να χάνεται το έδαφος κάτω απ' τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως "Ντόντα", στο κρεβάτι με μια γυναίκα που εκείνος ήξερε από τον επαγγελματικό χώρο της ιππασίας. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι για υποστήριξη».

Οπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay, γνωστή για τις αποκαλύψεις της γύρω από τη βασιλική οικογένεια (είχε γράψει πρώτη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, με την οποία υπήρξαν συμμαθήτριες), «ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια «τρυφερή σχέση»...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share