Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το πήραν απόφαση Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν δημόσια το επόμενο βήμα

Επιτέλους θα το κάνουν!

5 Μαΐου 2021 15:55
Το πήραν απόφαση Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης: Ανακοίνωσαν δημόσια το επόμενο βήμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια σπουδαία είδηση αναγγέλθηκε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, με τον γνωστό τραγουδιστή να κάνει λόγο για το επόμενο βήμα του ζευγαριού.

Ο ίδιος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλα. Για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή, αλλά και για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, με την ηθοποιό και παρουσιάστρια να αναφέρεται στο... παιδί τους.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η ανακοίνωση για το επόμενο «βήμα» με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Πως ανακοίνωσε ο μοναδικός καλλιτέχνης την πιο ευχάριστη είδηση; «Αγαπημένοι μου φίλοι, εύχομαι να είστε όλοι καλά με υγεία αλλά και αίσθημα αισιοδοξίας για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Αυτή την περίοδο, η μουσική ήταν για όλους εμάς μια ζεστή συντροφιά και παρηγοριά. Μέσα από τα τραγούδια κρατήσαμε και εμείς την επαφή μεταξύ μας.

Συνεργάστηκα πάλι με την πρωταθλήτρια των επιτιχιών. Σήμερα, μαζί με την αγαπημένη μου Ελεάν Χραχάλη, συνοδοιπόρο από τα πρώτα μου καλλιτεχνικά βήματα, ξανασμίγουμε, με κοινές ανησυχίες και κυρίως την αγάπη μας για την μουσική, στο καινούριο μας τραγούδι με τίτλο «Μην Αργείς».

Γι αυτό σίγουρα θα έχει φοβερή πορεία το τραγούδι…Εύχομαι να το αγαπήσετέ όσο κι εμείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και συνεργάτη Κωνσταντίνο Παντζή, για την δική του συμμετοχή μουσικά και ενορχηστρωτικά».

Φυσικά η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τους πρώτους ανθρώπους που τον στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό του. Ήταν μάλιστα και ανάμεσα στους followers του που σχολίασαν την ανάρτηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share