Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Η περίεργη συμφωνία πριν το γάμο και τα Σαββατοκύριακα με την πρώην

Τι αποκαλύπτουν τα δημοσιεύματα

5 Μαΐου 2021 13:27
Διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Η περίεργη συμφωνία πριν το γάμο και τα Σαββατοκύριακα με την πρώην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια περίεργη συμφωνία φαίνεται πώς είχε κάνει ο Μπιλ Γκέιτς με την σύζυγό του Μελίντα, πριν ακόμα της κάνει πρόταση γάμου.

Μετά την είδηση του χωρισμού τους, δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν πώς ο Μπιλ Γκέιτς κατά τη διάρκεια του γάμου του, περνούσε ένα Σαββατοκύριακο τον χρόνο με την πρώην του. Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πώς ο Γκέιτς την είχε συμβουλευτεί για το αν πρέπει να κάνει πρόταση γάμου τη Μελίντα.

«Μπορούμε να παίζουμε επιτραπέζια την ώρα που συζητάμε θέματα βιοτεχνολογίας», είχε πει ο ίδιος για τις αποδράσεις του με την πρώην του Ann Winblad. Η οποία είναι πλέον παντρεμένη με τον αδερφό του ηθοποιού Κέβιν Κλάιν, Άλεξ, όπως αποκαλύπτει η New York Post.

Πηγή που μίλησε στην εφημερίδα επιβεβαίωσε πως ο Μπιλ Γκέιτς ζήτησε την έγκριση της Winblad πριν κάνει πρόταση γάμου στη Μελίντα.

Κάτι αντίστοιχο είχε δηλώσει και ο ίδιος:

«Όταν ήμουν μόνος και σκεφτόμουν να παντρευτώ τη Μελίντα, τηλεφώνησα στην Ann και ζήτησα τη συγκατάθεσή της». Η Ann την έδωσε αμέσως: «Του είπα πως θα ήταν καλό ταίρι για εκείνον».

Ήταν ο ίδιος ο Γκέιτς αυτός που ομολόγησε την περίεργη συνήθεια της ετήσιας συνάντησης με την πρώην του. Κάτι που έκαναν ήδη από το 1984, όταν ήταν ζευγάρι και έφευγαν για διήμερα στο απομονωμένο εξοχικό της Ann.

Αυτό συνεχίστηκε και μετά τον χωρισμό τους το 1987. «Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για τον κόσμο και τους εαυτούς μας», είχε πει η Winblad στο Time για το τι κάνουν οι δυο τους στις ερημιές.

Η αντίδραση της κόρης τους

«Η οικογένειά μας περνάει μια απαιτητική περίοδο» σχολίασε από την πλευρά της η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.

«Προσπαθώ να κατανοήσω πώς μπορώ να στηρίξω τα δικά μου συναισθήματα καθώς και αυτά της οικογένειάς μου αυτή τη στιγμή και σας είμαι ευγνώμων για τον χώρο που μου δίνετε» έγραψε η Τζένιφερ Γκέιτς σε ανάρτησή της σε story στο Instagram.

H 25χρονη Τζένιφερ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Στάντφορντ το 2018 με πτυχίο στη βιολογία. Στη συνέχεια και για έναν χρόνο ασχολήθηκε με την ιππασία πριν να επιστρέψει στις σπουδές της στην Ιατρική σε σχολή στη Νέα Υόρκη.

Από τον περασμένο Ιανουάριο είναι αρραβωνιασμένη με τον διάσημο Αιγύπτιο ιππέα και απόφοιτο, επίσης, του Στάντφορντ, Ναγιέλ Νάσερ.

Η ανακοίνωση έρχεται δύο χρόνια αφότου ο Μπέζος ανακοίνωσε το διαζύγιό του με την σύζυγό του Μακένζι. Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Μπέζος είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και η Amazon και η Microsoft ανταγωνίζονται στον τομέα του cloud computing. Η Amazon ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι ο Μπέζος θα παραιτηθεί από τη θέση του ως CEO και ότι ο επικεφαλής του τομέα cloud Αντι Τζάσι θα τον διαδεχθεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share