Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπακώστας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός σεφ μετά από φωτιά στο μαγαζί του

Δείτε την ανάρτησή του

5 Μαΐου 2021 11:10
Γιώργος Παπακώστας: Στο νοσοκομείο ο γνωστός σεφ μετά από φωτιά στο μαγαζί του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το άνοιγμα της εστίασης δεν ξεκίνησε καλά για τον σεφ Γιώργο Παπακώστα, καθώς το εστιατόριό του στη Γλυφάδα έπιασε φωτιά και εκείνος βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Τρίτης (4/5) το ένα από τα δυο εστιατόριά του στα Νότια Προάστια έπιασε φωτιά και ο ίδιος βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τον αδελφό του και ακόμα τέσσερα άτομα από το προσωπικό.

Η φωτιά φαίνεται πώς ξεκίνησε από το εσωτερικό της κουζίνας και η αντίδραση του προσωπικού ήταν άμεση, ενώ ο κόσμος πρόλαβε και βγήκε έξω.

Στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπακώστας

Ο σεφ έκανε γνωστό το συμβάν με μια ανάρτησή του από τον «Ευαγγελισμό» όπου δημοσίευσε φωτογραφία με το οξυγόνο και έγραψε:

«Opening φωτιά για την εστίαση».

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπακώστα για τη φωτιά στο εστιατόριό του

Σε δεύτερη ανάρτησή του ενημέρωσε πώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους και πώς πήγαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Μάλιστα, χθες ο Γιώργος Παπακώστας έκανε και την πρώτη ανάρτηση με τη μελαχρινή σύντροφό του, η οποία δεν προέρχεται από τον χώρο των media, καθώς έχει σπουδάσει οικονομικά. Παράλληλα, διαβάστε για τον παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ που βρίσκεται στην Κρήτη.

Θρίλερ με τον θάνατο 31χρονου σεφ στη Βούλα: Βρέθηκαν σύνεργα ναρκωτικών στο σπίτι (Video)

Μια νέα τροπή παίρνει ο θάνατος του 31χρονου σεφ που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Ρουμάνο, που φιλοξενούνταν στο σπίτι και ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας την Τρίτη 20 Απριλίου.

Στο σπίτι βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, σύνεργα ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του άνδρα να προήλθε από τη χρήση ουσιών.

Για το περιστατικό η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ οι αρχές έχουν καλέσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share