Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη - Δεν περίμενε ο παρουσιαστής αυτή την κίνηση

Πανικός στο σπίτι

4 Μαΐου 2021 18:01
Χαμός στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη - Δεν περίμενε ο παρουσιαστής αυτή την κίνηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε στην οικογένεια του Γιώργου Παπαδάκη, με τον παρουσιαστή να μην περιμένει μια κίνηση, που έγινε σε εντελώς διαφορετικό δρόμο από το δικό του.

Ο γιος του, Ιάσονας, διάλεξε να ασχοληθεί με τη μουσική και κάνει πλέον τα πρώτα του βήματα στον χώρο, με το δημοσιογράφο στο πρόσφατο παρελθόν να είναι έξαλλος στον αέρα.

Γιώργος Παπαδάκης: Ο γιος του Ιάσονας και η ροκ

Με ροκ διάθεση, ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εξηγεί ότι η απόφαση να ασχοληθεί με την μουσική ήρθε τυχαία όταν έπιασε στα χέρια του μια κιθάρα.

Ο Ιάσονας πιστεύει ότι το όνομα του πατέρα του θα βοηθήσει κάποιες πόρτες να ανοίξουν, ωστόσο όπως εξηγεί, αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να κάνει κανείς καριέρα, αφού θα πρέπει να έχει ταυτόχρονα και ταλέντο.

Σοκ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Τον «χτύπησε» ο κορωνοϊός

Σοκ δέχθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσφατα, με τον κορωνοϊό να του... χτυπά την πόρτα και τους τηλεθεατές να βλέπουν μια μέρα τους «Πρωινούς Τύπους» στη θέση του παρουσιαστή.

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης μπήκαν εκτάκτως στο πλατό καθώς ο κορωνοϊός χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Γιώργος Παπαδάκης: Η μέρα όπου αναγκάστηκε ξανά σε καραντίνα

«Ο Γιώργος Παπαδάκης θα παρεμβαίνει και θα είναι μαζί μας. Υπό την καθοδήγησή του, λοιπόν, οι Πρωινοί Τύποι σήμερα να λένε Καλημέρα Ελλάδα», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Νίκος Ρογκάκος.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίστηκε στην γιγαντοοθόνη.

«Εντάξει, μας έτυχε μια ατυχία. Είμαστε μια μικρή ομάδα, 5-6 άτομα, είχαμε ένα θετικό κρούσμα, έχουμε μπει υποχρεωτικά σε καραντίνα. Να πάνε όλα καλά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share