Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βαρύ» πένθος για την Αννίτα Πάνια - Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια

Ο θάνατος που την «τσάκισε»

4 Μαΐου 2021 15:48
«Βαρύ» πένθος για την Αννίτα Πάνια - Πλάνταξε στο κλάμα η παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» πένθος βιώνει η Αννίτα Πάνια, με τη γνωστή παρουσιάστρια να σοκάρεται από το θάνατο ενός συνεργάτη της σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία, μετά την προηγούμενη δύσκολη στιγμή της.

Ο λόγος γίνεται για τον χαμό του Δημήτρη Παλαιολόγου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 38 του χρόνια. Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι και όσοι τον γνώριζαν μέσω των social media.

Θάνατος για τον Δημήτρη Παλαιολόγου και θρήνος για την Αννίτα Πάνια

Αννίτα Πάνια: Συντετριμμένη για το θάνατο του Δημήτρη Παλαιολόγου

Ο αστρολόγος και τραγουδιστής, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Blackout» του ΑΝΤ1 καθώς και συμμετοχές σε διάφορες εκπομπές, όπως αυτήν της Πάνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Τον θάνατο του ανακοίνωσε μέσω social media το Μεγάλο Σάββατο ο αδελφός του, Μανώλης καθώς και η καλή του φίλη, Μίνα Αστέρη. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί, πως ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα ο Δημήτρης Παλαιολόγου θα είχε τα 39α γενέθλια του. Παράλληλα, διαβάστε για τον ξαφνικό θάνατο της 30χρονης εγκύου.

«Καλό ταξίδι αγόρι μου, παλικάρι μου, σήμερα είναι η Ανάσταση του Κυρίου μας και τα γενέθλια σου…. Παρακαλώ τον Κύριο Ιησού Χριστό να σε έχει στην Αγκαλιά Του και να οδηγήσει τα βήματα σου σε μία πιο Φωτεινή Ζωή…… Σ’ αγαπώ……παιδί μου» έγραψε ο Μανώλης Παλαιολόγους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Αγοράκι μου Σήμερα είναι τα γενέθλια μας.. Καλό ταξίδι ψυχούλα μου Dimitris Palaiologou!!! έχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές μαζί!!!!Καλή Αντάμωση!!!» έγραψε η καλή του φίλη Μίνα Αστέρη.

Η τελευταία δημοσίευση που έκανε ο ίδιος ο Δημήτρης Παλαιολόγος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ήταν στις 29 Απριλίου.

Πάγωσε η Αννίτα Πάνια - "Εσύ φαίνεσαι..."

Η Αννίτα Πάνια είναι γνωστή για το πόσο επικοινωνιακή και ετοιμόλογη είναι με τους τηλεθεατές της όταν την καλούν με αποτέλεσμα να ακούγονται τρομερές ατάκες κατά την διάρκεια των συζητήσεων τους.

Μάλιστα, είχε ρωτήσει έναν τηλεθεατή από τη Λειβαδιά πόσο χρονών είναι και εκείνος απάντησε 50 με την παρουσιάστρια να του λέει": «50; Ίσα είμαστε…»! Και ο τηλεθεατής της είπε: «Εσένα όμως δεν σου... διαβάστε περισσότερα για την Αννίτα Πάνια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share