Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η «καλημέρα» της Μενεγάκη «έριξε» το instagram

Ποζάρει στην Άνδρο

4 Μαΐου 2021 12:00
Η «καλημέρα» της Μενεγάκη «έριξε» το instagram
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Τρίτης (4/5) επέλεξε να πει τη δική της «καλημέρα» με μια φωτογραφία της από την όμορφη Άνδρο.

Η παρουσιάστρια πέρασε τις ημέρες του Πάσχα στο αγαπημένο της νησί και η διάθεσή της είναι αρκετά ανεβασμένη. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν βρίσκεται μπροστά από το γυαλί και έτσι έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της για να τον περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η «βασίλισσα της τηλεόρασης» δημοσίευσε μια selfie και είπε «καλημέρα» στους διαδικτυακούς τη φίλους και μέσα λίγη ώρα ξεπέρασε τα 20.000 likes, ενώ το φανατικό της κοινό έσπευσε να της ευχηθεί και να την καλημερίσει.

Η Ελένη Μενεγάκη, μάλιστα, την Κυριακή του Πάσχα δημοσίευσε μια φωτογραφία της μπροστά από τη φωτιά λίγο πριν βάλουν πάνω το κρέας για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση».

Με αυτή τη φωτογραφία επέλεξε να πει καλημέρα

Η Ελένη Μενεγάκη μαγειρεύει ρεβίθια στο ταψί

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάει αρκετές ώρες στη κουζίνα για να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται την απουσία της από την τηλεόραση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μέσα από το instagram μοιράζεται στιγμές από τη καθημερινότητά της με τους followers της.

Αυτή τη φορά, η ωραία Ελένη μας έδειξε την τέλεια συνταγή για ρεβίθια στο ταψί, τα οποία τα παιδιά της λατρεύουν.

Φυσικά, μοιράστηκε τα υλικά και την εκτέλεση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ρεβίθια στο ταψί από την Ελένη Μενεγάκη

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμ. ρεβίθια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 ξερά κρεμμύδια (κομμένα σε λεπτές φέτες)
  • 2 μικρές ντομάτες (κομμένες σε λεπτές φέτες)
  • 2 δαφνόφυλλα
  • 1/2 κ.σ. πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Νερό όσο πάρει

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Από την προηγουμένη μέρα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα ρεβίθια με λίγη σόδα μαγειρικής με μπόλικο νερό. Αν είναι βραστερά, μπορούμε να παραλείψουμε τη σόδα. Την επόμενη μέρα ξεπλένουμε καλά σε σουρωτήρι τα ρεβίθια. Τα στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε στη γάστρα.
  • Μπήγουμε εδώ κι εκεί τα σκόρδα και τα δαφνόφυλλα. Κάνουμε μία στρώση τα κρεμμύδια. Από πάνω κάνουμε μία στρώση τις ντομάτες. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Συμπληρώνουμε νερό κρύο, ίσα που να σκεπαστούν τα όσπρια. Βάζουμε το καπάκι. Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο, στους 170 βαθμούς, στις αντιστάσεις, στην κάτω σχάρα, για 3-4 ώρες. Θέλει πολύωρο ψήσιμο, αλλά σε αυτό οφείλεται η τέλεια γεύση, το χρώμα, η υφή και το χύλωμα των ρεβιθιών.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα και να φτιάχνει τα αγαπημένα τους φαγητά και γλυκά. Η ίδια διατηρεί μια άψογη σιλουέτα, αφού όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν προτιμά την υγιεινή διατροφή. Παράλληλα, διαβάστε τι είπε για την επιστροφή της στην tv.

Μάλιστα, στην Άνδρο -που είναι ο επίγειος Παράδεισός- της έχει δημιουργήσει το δικό της μποστάνι και κάθε φορά που βρίσκεται εκεί το περιποιείται η ίδια και δεν παραλείπει να δημοσιεύει φωτογραφίες στο instagram.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share