Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκυος η Όλγα Πηλιάκη; H φωτογραφία που προκάλεσε ερωτήματα

Την απάντηση έδωσε η ίδια η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη

4 Μαΐου 2021 11:49
Έγκυος η Όλγα Πηλιάκη; H φωτογραφία που προκάλεσε ερωτήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Όλγα Πηλιάκη να απαντήσει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος.

Ένα βίντεο στο οποίο χορεύει φορώντας ένα στενό φόρεμα, ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά τα σχόλια κάτω από το post. Ενώ, ενα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχε χαρίσει στο παρελθόν η Όλγα Πηλιάκη, όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά»

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, ξεκαθάρισε πως εξαιτίας της καραντίνας έχει πάρει μερικά κιλά και δεν είναι έγκυος όπως νόμιζαν κάποιοι.

Μάλιστα, η ίδια έφτιαξε ένα κολλάζ φωτογραφιών στο οποίο απεικονίζεται το σώμα της πριν και μετά την καραντίνα.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Όλγα Πηλιάκη.

Πρώην παίκτης του Survivor - Δεν φαντάζεστε τι κάνει με τη σύζυγό του στην καραντίνα!

Σε καραντίνα βρίσκεται πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor μαζί με τη σύζυγό του και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τις... οικογενειακές στιγμές στο σπίτι!

Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη. Μιας καιτα κομμωτήρια έχουν κλείσει λόγω του κορωνοϊού, η Όλγα Πηλιάκη αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της μόνη της στο σπίτι. Σε αυτή της την προσπάθεια επιστράτευσε και το σύζυγό της ζητώντας την πολύτιμη βοήθεια του.

Την προσπάθεια αυτή με την οποία αντιμετώπισε με μεγάλη... προσοχή και ευλάβεια ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε το ζευγάρι με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Όλγας Πηλιάκη στο instagram μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τη λεζάντα "Άτιμη καραντίνα... έπεσα στην ανάγκη του!"

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν το πένθος του μοιράστηκε μέσα από το Instagram ένας ακόμη πρώην παίκτης του Survivor, δείτε εδώ τη συγκινητική του ανάρτηση!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share