Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021

Σάββας Πούμπουρας: Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του

Τον κράζει το Twitter

4 Μαΐου 2021 09:59
Σάββας Πούμπουρας: Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάββας Πούμπουρας ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Αυτή τη φορά, οι απόψεις του παρουσιαστή δεν είχαν θετική ανταπόκριση από τους followers του και το κοινό του Twitter, οι οποίοι πήραν φόρα και άρχισαν να τον κράζουν.

Μέσα από αυτό το βίντεο, έθιξε το θέμα περί ανεργίας και αναζήτηση εργασίας και οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σάββας Πούμπουρας ξεκίνησε την συζήτηση, λέγοντας:

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;»

Αυτές οι απόψεις του είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Δείτε απόσπασμα από τα όσα είπε παρακάτω:

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter παρακάτω:

Το twitter κράζει τον Πούμπουρα

Αντιδράσεις για τις δηλώσει του Πούμπουρα

Το twitter κράζει τον Πούμπουρα για τις δηλώσεις του

Το twitter κράζει τον Πούμπουρα

Αντιδράσεις για τον Πούμπουρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share