Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

"Έφυγε" από τη ζωή κοντινό του άτομο - Η ανάρτησή του στο Instagram

3 Μαΐου 2021 17:45
Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο καλός του φίλος και κουμπάρος. Ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια τον νονό της μικρής του κόρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου του ποιητή Κώστα Παπαγεωργίου.

Δύσκολες ώρες για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Λίγα λόγια για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1954 και είναι γιος του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου, υποστράτηγου της Χωροφυλακής με καταγωγή από το Λεόντιο Αχαΐας, και της Ευγενίας. Πρώτος του ξάδερφος είναι ο δημοσιογράφος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Φοίτησε για τρία χρόνια στην Ιατρική Σχολή της Μπολόνια της Ιταλίας, για δύο χρόνια πολιτικές επιστήμες στο ίδιο πανεπιστήμιο και στη συνέχεια με μετεγγραφή για δύο χρόνια στη Νομική Σχολή Αθηνών, σπουδές που ουδέποτε τελείωσε. Κηρύχθηκε κατ’ επανάληψη ανυπότακτος, γιατί απέφευγε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» στους τηλεοπτικούς σταθμούς Tempo, Star, Alpha, Alter και Epsilon. Παράλληλα με την τηλεοπτική και εκδοτική του δράση, πραγματοποιεί ραδιοφωνικές εκπομπές ενώ διατηρεί και τον ενημερωτικό ιστότοπο «Zougla.gr». Τον Αύγουστο του 2008 ανέλαβε την θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ Ηρακλής. Κατοικεί στην Εκάλη Κηφισιάς. Έχει νυμφευθεί δύο φορές και έχει παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share