Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» μεγατόνων: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!

Παγκόσμιο σοκ με την αποκάλυψη!

3 Μαΐου 2021 07:26
«Βόμβα» μεγατόνων: Ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι η Αθηνά Ωνάση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν «βόμβα» είχε πέσει η είδηση, ότι η Αθηνά Ωνάση υπήρξε ζευγάρι με τον Πρίγκιπα Χάρι, επιχειρώντας μέσω αυτής της σχέσης να ξεπεράσει τον χωρισμό της, τότε, με τον Αλβάρο.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε το περιοδικό New Idea της Αυστραλίας, που μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις «έμπιστης γυναίκας» που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας.

Αθηνά Ωνάση: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Χάρι

«Μπορεί να μην έχει έλλειψη σε γυναίκες θαυμάστριες, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να προσφέρει βοήθεια σε μια νεαρή που διατρέχει κίνδυνο. Παρέχει έναν ώμο για να κλάψει η καλή του φίλη Αθηνά Ωνάση, μετά τον τραυματικό χωρισμό της», αναφέρει το δημοσίευμα, με την Αθηνά παράλληλα να βιώνει στιγμές πένθους αυτή τη στιγμή.

Και συνεχίζει: «Η Αθηνά ένιωσε να χάνεται το έδαφος κάτω απ' τα πόδια της όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της έπιασε τον επί 10 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό ως "Ντόντα", στο κρεβάτι με μια γυναίκα που εκείνος ήξερε από τον επαγγελματικό χώρο της ιππασίας. Τώρα, η 31χρονη χρυσή κληρονόμος έχει βρει αποκούμπι στον αγαπημένο της φίλο Χάρι για υποστήριξη».

Οπως λέει, μάλιστα, στο ίδιο περιοδικό η Jessica Hay, γνωστή για τις αποκαλύψεις της γύρω από τη βασιλική οικογένεια (είχε γράψει πρώτη για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, με την οποία υπήρξαν συμμαθήτριες), «ο Χάρι γνωρίζει την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι γνωστή στον διεθνή χώρο της ιππασίας και οι δυο τους έχουν πολλούς κοινούς φίλους», αφήνοντας υπονοούμενα για κάτι περισσότερο ανάμεσά τους από μια «τρυφερή σχέση»...

Λαμπερός γάμος για την Αθηνά Ωνάση: Έλαμπε από ευτυχία η νύφη

Πιο αδύνατη από ποτέ η Αθηνά Ωνάση, έκανε μία «μοναχική» εμφάνιση στον υπέρλαμπρο γάμο της κόρης του Mr Zara, Amancio Ortega.

Η Αθηνά μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και το γάμο του με την όμορφη Denize Severo έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της και όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα φλας.

Ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών, πριν δύο χρόνια, στην βίλα των Ορτέγκα στην Ισπανία και για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες από τους καλεσμένους.

Ωστόσο οι παπαράτσι κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες από το κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσε η οικογένεια στο Royal Yacht Club στην Κορούνια.

Η Αθηνά Ωνάση, έφτασε στο πριβέ κλαμπ για τη δεξίωση μόνη της.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια, μαύρο καλσόν, ψηλοτάκουνα και σακάκι, μπήκε γρήγορα στην αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου, χαμογελώντας αμήχανα στους φωτογράφους.

Εχοντας βαφτεί έντονα, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένη, η Αθηνά δεν έκρυψε την έκπληξη της στα φλας, μιας και σπάνια την βλέπουμε σε τόσο επίσημες εκδηλώσεις.

Όσο για τον γάμο της Ortega,κόρης του Αμάνθιο Ορτέγκα, ιδιοκτήτη του κολοσσού Zara, είχε …διαστάσεις υπερπαραγωγής

Η νύφη πήγε στο πάρτι όχι με νυφικό, αλλά με ένα ολόμαυρο σύνολο, δια χειρός Valentino.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share