Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μενεγάκη: Άναψε φωτιά και στέλνει τις ευχές της πριν την επιστροφή στην tv

Δείτε τι έγραψε

2 Μαΐου 2021 20:54
Μενεγάκη: Άναψε φωτιά και στέλνει τις ευχές της πριν την επιστροφή στην tv
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ αυτό το Πάσχα έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, καθώς μετά από πολλά χρόνια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μακριά από το άγχος της θεματολογίας και τα νούμερα της εκπομπής, η ωραία Ελένη περνάει τον χρόνο της κάνοντας όλα όσα αγαπάει, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Ανήμερα του Πάσχα, η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε νωρίς προκειμένου να βοηθήσει με τις ετοιμασίες του αρνιού. Όπως, θα δείτε παρακάτω, πόσταρε φωτογραφία στο instagram που την δείχνει μπροστά από την τεράστια φωτιά να ποζάρει με το χαμόγελο στα χείλη.

Απλή, αλλά εντυπωσιακή, η Ελένη έγραψε:

«Χριστός Ανέστη! Αγάπη και ηρεμία στις καρδιές μας και υγεία πάνω από όλα»

Η Μενεγάκη πόζαρε μπροστά από τη φωτιά και έστειλε τις ευχές της

Επίσημα στο Mega η Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση του καναλιού

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega αφού το κανάλι ανακοίνωσε την συνεργασία τους!

Από την στιγμή που η παρουσιάστρια αποφάσισει να πατήσει παύση στην τηλεοπτική της πορεία πολλοί έσπευσαν να «μαντέψουν» πότε θα επιστρέψει.

Πολλά τα σενάρια που ακούστηκαν όλο αυτό το διάστημα για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο.

Eπίσημα στο Mega η Ελένη Μενεγάκη

Τώρα ήρθε η στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης. Η Ελένη Μενεγάκη «έκλεισε» με το Mega και πριν λίγα λεπτά βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων σημειώνει πως η επιστροφή θα γίνει με τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά γράφει: Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε τηνεπαγγελματική της διαδρομή.Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά ταχρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τολμηρή καιδημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησεστο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες! Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαράνα την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέοπρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share