Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρίνα Πατούλη: Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Γιώργο Πατούλη - Τα μηνύματα μέσα από τις αναρτήσεις της

Δείτε που έκανε Ανάσταση

2 Μαΐου 2021 20:37
Μαρίνα Πατούλη: Το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Γιώργο Πατούλη - Τα μηνύματα μέσα από τις αναρτήσεις της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 35 χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη έκανε Ανάσταση και πέρασε το Πάσχα χωριστά από τον Γιώργο Πατούλη.

Ωστόσο, η Μαρίνα Πατούλη έκλεψε τις εντυπώσεις το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου όπου βρέθηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως στο Κεφαλάρι με την παρέα της.

Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφίες στο instagram για να μας δείξει το outfit και τη λαμπάδα μας και να στείλει το αναστάσιμο μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαρίνα Πατούλη έκλεψε τις εντυπώσεις το βράδυ της Ανάστασης

Για την περίσταση επέλεξε λευκό outfit με λευκές γόβες, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο. Παράλληλα, διαβάστε τις δηλώσεις της που υποστηρίζει πώς δεν έχει χωρίσει με τον Γιώργο Πατούλη.

Στην συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία με τη λαμπάδα της όπου πόζαρε με το χαμόγελο στα χείλη και έγραψε:

«Το Αναστάσιμο Φως ας μεταλαμπαδεύσει από άκρη σε άκρη του κόσμου το μήνυμα της Αγάπης , της συγχώρεσης ,της Αλληλεγγύης, της αυτοθυσίας κ του Ανθρωπισμού! Το Φως νίκησε το Σκοτάδι! Η Αλήθεια να κυριαρχήσει της Προδοσίας, η Αγάπη να πλημμυρίσει τις καρδιές μας!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ @happy_easter2021»

Η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει με τη λαμπάδα της

Την Πρωτομαγιά, η Μαρίνα Πατούλη ανάρτησε φωτογραφία της στην οποία χαμογελάει και φορά ένα πολύχρωμο, λουλουδάτο ρούχο, στέλνοντας τις ευχές της για τον νέο μήνα.

«Κάθε Πρωτομαγιά η φύση δίνει τη δική της μάχη και τελικά την κερδίζει. Είναι η Νίκη της Άνοιξης κατά του χειμώνα. Ο Μάιος είναι ο μηνας που σηματοδοτεί μια νέα ζωή για τη φύση και τον άνθρωπο. Φέτος η Άνοιξη ξεκίνησε σκληρά και πένθιμα μέσα από τις τεράστιες απώλειες που επέφερε η λαίλαπα του Unite against COVID-19 και ο πανικός του αναγκαστικού εγκλεισμού και της απομόνωσης. Ας γίνει αυτή η Πρωτομαγιά το εφαλτήριο για να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες, τις σχέσεις μας και τις ζωές μας! Ας ξαναβρούμε το αληθινό νόημα της αγάπης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Καλή Πρωτομαγιά και καλή Ανάσταση σε όλους μας!», έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram στη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Η Μαρίνα Πατούλη πόσταρε στο instagram φωτογραφία από την Πρωτομαγιά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share