Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για τη Χειλουδάκη: Η μάχη με τον καρκίνο και το μήνυμα της Ακρίτα

Τι ζητάει

2 Μαΐου 2021 16:45
Δύσκολες ώρες για τη Χειλουδάκη: Η μάχη με τον καρκίνο και το μήνυμα της Ακρίτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζένη Χειλουδάκη διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η ίδια γνωστοποίησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της στο facebook και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν πολλά. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα προσβλητικά σχόλια.

Η Έλενα Ακρίτα με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, έσπευσε να στηρίξει και να υποστηρίξει την Τζένη Χειλουδάκη.

Έλενα Ακρίτα: Το κείμενό της για την Τζένη Χειλουδάκη

Η Τζένη Χειλουδάκη είναι μια όμορφη, γενναία γυναίκα, μια ζωόφιλη ακτιβίστρια που ζει με την μανούλα της και τα ‘σκυλόπαιδά’ της, όπως τα λέει, κάπου στην Κρήτη.
Δυστυχώς η Τζένη διαγνώστηκε με καρκίνο και πρέπει να αφαιρέσει και τα δυο της στήθη. Όταν μαθεύτηκε η κατάσταση της υγείας της, χιλιάδες άνθρωποι τής ευχήθηκαν μέσα από την καρδιά τους.

Εξαίρεση άθλια και θλιβερή μια νεα γυναίκα, δασκάλα κιόλας, που έγραψε χυδαιότητες κι εκτόξευσε κατάρες ανείπωτες. Λυπάμαι τα παιδιά που διδάσκει, λυπάμαι τα δικά της παιδιά αν έχει, μόνο την ίδια δεν λυπάμαι. Και δεν αξίζει να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί της.

Στην κ. Χειλουδάκη ευχόμαστε να γυρίσει σιδερένια πίσω στην απλή, όμορφη ζωή που η ίδια επέλεξε. Περαστικά και γρήγορα, Τζένη.

Η Τζένη Χειλουδάκη σε δεύτερη ανάρτηση ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων προκειμένου να καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα για την επέμβαση.

Η ανάρτηση της Τζένης Χειλουδάκη

αγαπημένοι μου......για την επέμβαση μου θα χρειαστώ κάποια χρήματα τα οποία δεν έχω.....επίσης για οσο διάστημα νοσηλευτώ κάποιος θα πρέπει να φροντίζει τα ζώα μου ....άρα άλλα χρήματα εκεί.....επίσης και εδώ μιλάμε για το Ηράκλειο θα χρειαστούν βενζίνες και μεταφορικά....ευελπιστώ ότι δεν θα χρειαστεί να ανέβω Αθήνα διότι εκεί μιλάμε για άλλα έξοδα....όποιος μπορεί με αγάπη να βοηθήσει έστω και με το μικρότερο ποσο θα τα δεχτώ με χαρά.

Η Τζένη Χειλουδάκη θα κάνει επέμβαση και ζητάει την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share