Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι δύσκολες ώρες της Μιμής Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω»

Ραγίζει καρδιές

1 Μαΐου 2021 17:59
Οι δύσκολες ώρες της Μιμής Ντενίση: «Δεν ήθελα να βγαίνω έξω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος του αγαπημένου της προσώπου λύγισε τη Μιμή Ντενίση, η οποία δεν μπορούσε να ζει με αυτή την απώλεια.

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τον θάνατο του Αντώνη Τρίτση και κάθε φορά έχει το ίδιο συναίσθημα.

Ραγίζει καρδιές η Μιμή Ντενίση για τον Τρίτση

«Δεν έχω περάσει ποτέ κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο Αντώνης, που ήμουν πολύ πιο νέα και έχασα τον άντρα της ζωής μου λίγο πριν παντρευτούμε, ήταν η εποχή που βίωσα τη μεγαλύτερη θλίψη. Εκείνη τη χρονιά δεν δούλεψα, δεν ήθελα να βγαίνω έξω ούτε να βλέπω ανθρώπους, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι πολύ δημιουργικό άτομο και η δημιουργία είναι σωτήρια. Νομίζω πως αν ήμουν μόνο ηθοποιός, θα είχα βυθιστεί πολλές φορές στην κατάθλιψη. Η δημιουργία πολλές φορές με προφύλαξε από προσωπική θλίψη και πτώση», είπε αρχικά η Μιμή Ντενίση στο Hello και συνέχισε:

«Δεν έχω σχέση με αρνητικά συναισθήματα, οπότε δεν ένιωσα θυμό, αλλά πολύ μεγάλη θλίψη. Ήταν πολύ νέος, μόλις 50 ετών, και ένας άνθρωπος με τεράστια προσωπικότητα και ικανότητες. Το παράπονό μου ήταν ότι χάθηκε αυτός ο άνθρωπος που είχε πολλά να προσφέρει στην Ελλάδα. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία. Νομίζω πως οι συνθήκες ήταν αυτές που μου έδειξαν κατάματα ποια είναι τα σημαντικά και ποια όχι στη ζωή. Η απώλεια του Αντώνη, που έγινε τόσο νωρίς και με απότομο τρόπο, με προσγείωσε ανώμαλα στη σκληρή πραγματικότητα. Ενώ αισθανόμουν ευτυχία, βίωνα έναν ολοκληρωμένο έρωτα και επαγγελματική επιτυχία, ξαφνικά ο σύντροφός μου, ένας υγιής άνθρωπος, έφυγε».

Σοκ! Ξαφνικός θάνατος 30χρονης που ήταν έγκυος

Θλίψη προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος μιας 30χρονης γυναίκα, η οποία ήταν έξι μηνών έγκυος.

Την άτυχη γυναίκα, βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι ο σύζυγος της το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Σύμφωνα με το agriniopress, το σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τους διασώστες για πάνω από μία ώρα να προσπαθούν να την επαναφέρουν.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τραγωδία: Βγήκε να κουρέψει το γκαζόν και τον σκότωσαν μέλισσες

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στον κήπο του σπιτιού του όταν βγήκε να κουρέψει το γκαζόν.

Ο 70χρονος άτυχος άνδρας δέχτηκε επίθεση από σμήνος μελισσών και πέθανε.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα στο Τέξας, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας κούρευε το γκαζόν του, έξω από το σπίτι του στο Μπρέκενριτζ όταν του επιτέθηκαν σμήνος αφρικανικών μελισσών γνωστές και ως μέλισσες - δολοφόνοι.

Σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε άνδρα και πέθανε

Οι ανακοίνωση των γιατρών για τον θάνατό του

Το τοπικό τμήμα πυροσβεστικής έγραψε στο Facebook ότι όταν αξιωματικοί κατέφτασαν στο σημείο, αντιμετώπισαν «πολύ επιθετική συμπεριφορά» από τις μέλισσες. Γιατροί ανακοίνωσαν πως ο άνδρας δέχθηκε πολλά τσιμπήματα και υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να του σώσει τη ζωή αλλά ο άνδρας υπέκυψε.

Ένας πυροσβέστης έσωσε την σύζυγο του 70χρονου, αφαιρώντας τον προστατευτικό εξοπλισμό του και ντύνοντας με αυτόν την γυναίκα, βγάζοντάς την από το σπίτι. Επικράτησε πανικός στη γύρω περιοχή και αστυνομικοί και πυροσβέστες ενημέρωσαν πόρτα- πόρτα τους κατοίκους να μην χρησιμοποιούν μηχανήματα που κάνουν θόρυβο, έως ότου οι μέλισσες επιστρέψουν το μελίσσι τους και «ηρεμήσουν».

Σύμφωνα με το CNN, ένας ντόπιος μελισσοκόμος προσέφερε τις ειδικές υπηρεσίες του, βοηθώντας στον εντοπισμό του μελισσιού.

Ο Bobby Chaisson, διευθυντής επιχειρήσεων της Georgia Bee Removal, δήλωσε στο CNN ότι η συμπεριφορά για τις μέλισσες σε αυτό το μέρος της χώρας δεν είναι ασυνήθιστη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share