Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαμπρός γάμος για την Αθηνά Ωνάση: Έλαμπε από ευτυχία η νύφη

Σε πελάγη ευτυχίας!

1 Μαΐου 2021 17:42
Λαμπρός γάμος για την Αθηνά Ωνάση: Έλαμπε από ευτυχία η νύφη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο αδύνατη από ποτέ η Αθηνά Ωνάση, έκανε μία «μοναχική» εμφάνιση στον υπέρλαμπρο γάμο της κόρης του Mr Zara, Amancio Ortega.

Η Αθηνά μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο και το γάμο του με την όμορφη Denize Severo έκανε μια από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της και όπως ήταν λογικό τράβηξε όλα τα φλας.

Ο γάμος έγινε κεκλεισμένων των θυρών, πριν δύο χρόνια, στην βίλα των Ορτέγκα στην Ισπανία και για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησαν ελάχιστες φωτογραφίες από τους καλεσμένους.

Ωστόσο οι παπαράτσι κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες από το κοκτέιλ πάρτι που παρέθεσε η οικογένεια στο Royal Yacht Club στην Κορούνια.

Η Αθηνά Ωνάση, έφτασε στο πριβέ κλαμπ για τη δεξίωση μόνη της.

Φορώντας ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια, μαύρο καλσόν, ψηλοτάκουνα και σακάκι, μπήκε γρήγορα στην αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου, χαμογελώντας αμήχανα στους φωτογράφους.

Εχοντας βαφτεί έντονα, κάτι στο οποίο δεν είναι συνηθισμένη, η Αθηνά δεν έκρυψε την έκπληξη της στα φλας, μιας και σπάνια την βλέπουμε σε τόσο επίσημες εκδηλώσεις.

Όσο για τον γάμο της Ortega,κόρης του Αμάνθιο Ορτέγκα, ιδιοκτήτη του κολοσσού Zara, είχε …διαστάσεις υπερπαραγωγής

Η νύφη πήγε στο πάρτι όχι με νυφικό, αλλά με ένα ολόμαυρο σύνολο, δια χειρός Valentino.

Σοκ για την Αθηνά Ωνάση: Την «χτύπησε» ο κορωνοϊός!

Σοκ δέχθηκε η Αθηνά Ωνάση, η οποία αποτέλεσε με τον τρόπο της θύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, που «χτύπησε» και την χρυσή κληρονόμο.

Η ίδια, έχοντας προηγουμένως δεχθεί ένα ισχυρό σοκ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένη πέρυσι, καθώς μία από τις σημαντικότερες παγκοσμίως αθλητικές διοργανώσεις ιππικών αγώνων, που φέρει το όνομά της, ακυρώθηκε εξαιτίας της πανδημίας.

Το διάσημο Longines Athina Onassis Horse Show, το οποίο ίδρυσε και διαχειρίζεται η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και το οποίο συγκεντρώνει κάθε χρόνο την ελίτ των αθλητών ιππασίας της υφηλίου, είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 28 έως τις 30 Μαΐου για έβδομη συνεχή χρονιά, στη διάσημη παραλία Pampelonne της Ramatuelle, στο Σεν Τρόπε της Νότιας Γαλλίας, μία περιοχή με ειδυλλιακή ομορφιά, που αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένη στάση για το διεθνές τζετ σετ.

Ωστόσο, οι εξελίξεις με την επέκταση του κύματος του φονικού ιού COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο, με τη Γαλλία να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα από την αύξηση ίων κρουσμάτων και των θανάτων, οδήγησαν στην αναβολή μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, με αποτέλεσμα να μη «γλυτώσει» από τις απαγορεύσεις ούτε το ιππικό σόου της Αθηνάς Ωνάση.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Longines Athina Onassis Horse Show, οι αγώνες δεν θα γίνονταν τον Μάιο, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Αθηνά Ωνάση και κορωνοϊός

Αθηνά Ωνάση: «Πλήγμα» για τη διοργάνωσή της από τον κορωνοϊό

Ο κ. Daniel Koroloff της Blizko Communication, υπεύθυνος επικοινωνίας με τα ΜΜΕ, επισήμανε στο Secret ότι γινόταν προσπάθεια να μεταφέρουν το σόου τον Σεπτέμβριο, αλλά ανα­μένουν ακόμα να πάρουν τις σχετικές εγκρίσεις.

«Για την ώρα δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες», πρόσθεσε ο ίδιος. Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό, είχε προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη στη διάσημη κληρονόμο, δεδομένου ότι στη διοργάνωση χορηγός είναι η ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Longines, ενώ ως χορηγοί συμμετέχουν κάθε χρόνο με δικά τους περίπτερα η πολυτελής μάρκα Dolce & Gabbana και η εταιρεία αυτοκινήτων McLaren.

Επίσης, στην έβδομη χρονιά του LAOHS θα συμμετείχαν 120 αναβάτες, οι κορυφαίοι ιππείς του αθλήματος, και 230 άλογα, αντιπροσωπεύοντας περισσότερα από 20 κράτη, μεταξύ των οποίων ο Αλί Αλ θανί, το γνωστό μέλος της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ, η κόρη του ιδρυτή της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, η κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Michael Bloomberg, Τζορτζίνα, αλλά και η κόρη tου θρυλικού τραγουδιστή Bruce Springsteen, Τζέσικα. Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης της διοργάνωσης έχουν σχεδιαστεί ειδικά γι’ αυτή την περίσταση και συμπερι­λαμβάνουν την κύρια αρένα για τους διαγωνισμούς, μάντρα εξάσκησης, στάβλους αλόγων, περι­οχή χωριών και VIP, εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα.

To Longines Athina Onassis Horse Show περιλαμβάνει δύο διαφορετικά επίπεδα ανταγωνισμού, για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αναβάτες, με χρηματικά έπαθλα συνολικά 617.000 ευρώ. Εξι κατηγορίες φιλοξενούν τους καλύτερους συνδυασμούς αλόγων και αναβατών στον κόσμο, με στόχο τους πόντους προς την κατάταξη των Longines. Μεταξύ αυτών, το Grand Prix του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Longines, με χρημα­τικό έπαθλο 300.000 ευρώ, και ο διαγωνισμός ομαδικού παγκόσμιου πρωταθλήματος, όπου κορυ­φαίοι αναβάτες από διάφορες χώρες ανταγωνίζονται μαζί σε αγώνες υψηλών στοιχημάτων πολλαπλών γύρων σε όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από αποκλειστικά μαθήματα για ερασιτέχνες αναβάτες, προσφέροντας το προνόμιο και την εμπειρία του αγώνα μαζί με τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος στην ίδια αρένα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share