Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ξαφνικός χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Σοκ για το ζευγάρι!

1 Μαΐου 2021 13:42
Ξαφνικός χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ξαφνικός χωρισμός προέκυψε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τους δύο να περνούν για ακόμη μια φορά μια δύσκολη στιγμή στη σχέση τους, παρά τα όσα ακούγονταν περί γάμου.

Μετά από 13 σχεδόν χρόνια κοινής ζωής και μετά πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι να βρουν τα πατήματα τους, τελικά... έχασαν αυτά τα πατήματα. Για το αγαπημένο ζευγάρι η κοινή ζωή με τόσες δραστηριότητες δεν είναι εύκολο να παραμένει πάντα κοινή, οπότε βρέθηκε ξανά σε σημείο διάστασης.

Χωρισμός για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η αλήθεια για τις φήμες περί διάστασης στη σχέση τους

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι πως αντικειμενικά οι πολλές υποχρεώσεις μείωναν δραματικά τον χρόνο που περνούσαν μαζί και αυτό δεν είναι κάτι τυπικό ως εξήγηση αλλά κάτι πολύ συνηθισμένο με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραδέχθηκε πως οι δύσκολες στιγμές της έφεραν στο μυαλό ακόμη και την παραίτηση!

Το τίμημα για την πετυχημένη παρουσιάστρια και ηθοποιό ήταν μεγάλο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αν και βρίσκεται στον χώρο του θεάματος και είναι αναγνωρίσιμη σε όλους, ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που ήθελε αυτή τη μεγάλη προβολή!

Γι΄ αυτό εξάλλου προσπαθεί να κρατάει τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο αυτό είναι εφικτό.

Τραγικές ώρες για την Ζέτα Μακρυπούλια! Σκέφτηκε μέχρι και να...

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ζέτα Μακρυπούλια είχε σκεφτεί μέχρι και να τα παρατήσει, καθώς το τίμημα της αναγνωρισιμότητας ήταν πολύ μεγάλο!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω είτε λόγω υπερβολικής κούρασης, είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ότι είμαι εγώ.

Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο μεγάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share