Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παραμορφώθηκε ο Νίκος Μουτσινάς: Τι εικόνα σοκ είναι αυτή;

Εικόνα σοκ!

30 Απριλίου 2021 20:49
Παραμορφώθηκε ο Νίκος Μουτσινάς: Τι εικόνα σοκ είναι αυτή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όχι μην πανικοβάλεστε δεν έπαθε κάτι το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά! Απλά ο ίδιος αποφάσισε να τρολάρει λίγους τους φίλους του στο Instagram και εμφανίστηκε με ξανθιά περούκα αλά Νίκος Οικονομόπουλος προ δεκαετίας!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αγνώριστος και τα σχόλια που έπαισαν στο Instagram βροχη!

"Λίγο η ζέστη,λίγο το θεατρο δάσους με όλη αυτήν την υπέροχη ενέργεια, λίγο η διάθεση για πλάκα και γέλιο,με έφερε σε αυτό το κατάξανθο αποτέλεσμα..
Η δουλειά μου ως μοντέλο είναι απαιτητική. Πρέπει να είμαι σε θέση να αλλάζω πρόσωπα. Σας παρουσιάζω τον ξανθό άγγελο #μοντελλαιφ #ασταματητεςποζες #βερβεριτσαοντουρ #εσφιξανοιζεστες", έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στο Instagram!

Δείτε την συγκεκριμένη ανάρτηση παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Βόμβα μεγατόνων με Νίκο Μουτσινά

Ανανέωσε τη συνεργασία του για δυο ακόμη χρόνια με τον ΣΚΑΙ ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης, για δύο ακόμα χρόνια θα είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ο απόλυτος showman που έκανε το stand up comedy αγαπημένη συνήθεια του τηλεθεατή, ο κορυφαίος ηθοποιός που κατάφερε να ενώσει σε μία μεσημεριανή παρέα το τηλεοπτικό κοινό παραμένει για δύο ακόμα χρόνια στο δυναμικό του καναλιού.

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά να αφουγκράζεται τον κόσμο και να του προσφέρει αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη από όλα· χαμόγελο και σκωπτικό σχολιασμό σε όλα όσα καθημερινά ζει και παρακολουθεί. Αυτή την ενέργεια θα συνεχίσει να μοιράζεται!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Μουτσινάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς βήμα προς βήμα η εκπομπή του επανέρχεται στην πλήρη της μορφή, όπως τη γνωρίζουμε, με τους Alcatrash να γυρίζουν στο «Καλό Μεσημεράκι», μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Το αγαπημένο συγκρότημα δεν βρισκόταν στην εκπομπή όλη την προηγούμενη εβδομάδα και τη θέση τους είχε πάρει ο Ηλίας Βρεττός με την μπάντα του.

Νίκος Μουτσινάς: Ξανά οι Alcatrash στο πλευρό του

Σήμερα, ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε επίσης την εκπομπή, ωστόσο μετά την είσοδο του Νίκου Μουτσινά στο πλατό μπήκαν και οι Alcatrash, οι οποίοι μπήκαν και πάλι στη θέση τους.

Survivor 4: Έξαλλος ο Μουτσινάς - «Ατζούν μας κούρασες...»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος δεν έκρυψε τα νεύρα του με το πώς εξελίσσεται το Survivor και να κατηγορεί για αυτό την παραγωγή του Ατζούν.

Ο παρουσιαστής αγαπά να μισεί το συγκεκριμένο ριάλιτι.

Survivor 4: Λάβρος κατά του Ατζούν ο Μουτσινάς

Με αφορμή μερικά αποσπάσματα που έπαιξαν από το χθεσινό επεισόδιο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κουραστεί με το Survivor και ίσως δεν ξέρουν στην Acun Medya να κάνουν ριάλιτι. Είναι παραπανίσιο πια και μιλάω με κόσμο που το βλέπει και μου λένε ότι έχουν κουραστεί να γίνεται όλο αυτό. Φτάνει.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος του Αλέξη στην Ελένη. Δεν είναι ωραίο. Ας κρατήσουμε ένα χαμηλό επίπεδο αλλά να είναι επίπεδο, Εκεί πέφτεις και παρακάτω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share