Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Γιώργος Παπαδάκη! Τον "χτύπησε" ο καρκίνος

Σκληρό χτύπημα!

30 Απριλίου 2021 14:28
Τραγικές ώρες για τον Γιώργος Παπαδάκη! Τον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας μεγάλος μαχητής! Ένας άνθρωπος που έχει χτυπηθεί ασύλληπτα από την μοίρα!
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα”, έχει βιώσει πολύ δύσκολα χρόνια στο παρελθόν!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει χάσει όλη του την οικογένεια από τον καρκίνο! Πατέρα, μητέρα, αδελφό και αδελφή! Τα 4 μέλη της οικογένειας του, που χτυπήθηκαν από τον καρκίνο και έφυγαν από την ζωή! Μια αρρώστια που έχει αποτελειώσει τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο!

Τραγικές ώρες για τον Γιώργος Παπαδάκη! Τον 'χτύπησε' ο καρκίνος

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, με το μεγαλείο ψυχής που τον διακατέχει, έχει μιλήσει ανοικτά γι’ αυτή την δύσκολη περίοδο!

“Έχω χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο, έχω χάσει τη μητέρα μου από καρκίνο, όλους σε πάρα πολύ μικρή ηλικία. Έχασα τον αδελφό μου στα 49 του χρόνια, έχασα την αδελφή μου στα 52 της χρόνια. Έχω την οικογένεια μου, αλλά έχω και τους φίλους μου. Τους φίλους μου που φροντίζουν να περνάνε μηνύματα ζωής. Για αυτό θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης!

"Είναι μια ξεχωριστή μέρα!": Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη για τα 29 χρόνια "Καλημέρα Ελλάδα"

H εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" έχει γενέθλια σήμερα και κλείνει 29 χρόνια προβολής. Φυσικά, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είχε κάνει self test στο αέρα της εκπομπής, δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του στην έναρξη. Τι ανέφερε;

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, βρίσκεται στον αέρα από τις 28 Απριλίου του 1992. Έτσι, ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, διάβασε ένα μήνυμα από τηλεθεάτρια, η οποία είχε γενέθλια. Αμέσως μετά προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από παλιότερες εκπομπές με καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Νίκο Ξανθόπουλο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Γιώργος Παπαδάκης εκπομπή

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στα πρόσωπα που συνάντησε και συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. "Είναι 30 χρόνια με όλους αυτούς που μας παρακολουθούν. Είναι 30 χρόνια με τους συνεργάτες μου, που είναι όχι ακριβώς η δεύτερη οικογένεια μου, είναι η οικογένειά μου" ανέφερε ο παρουσιαστής.

Γιώργος Παπαδάκης - Καλημέρα Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης - 40 χρόνια πριν είχε μαλλί χαίτη

Η τηλεοπτική εκπομπή ‘Τρεις Στον Αέρα’ με τους Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Παπαδάκη, Γιάννη Δημαρά, παρουσίαζε κοινωνικά και πολιτικά ρεπορτάζ, αλλά και πορτραίτα/συνεντεύξεις επώνυμων, ακόμα και με τη συμμετοχή του κοινού, μέσω τηλεφωνικών ερωτήσεων. Όλα αυτά συνέβαιναν στην ΕΡΤ, κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του`80. Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να είναι ένα από τους πλέον πετυχημένους Έλληνες παρουσιαστές ωστόσο έχει έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο πολλές φορές!

Σε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής, παρακολουθούμε μέσα από το αρχείο της Σ. Διγενή, τους Γιάννη Γιοκαρίνη – Γιώργο Μαργαριτη ως πρώην συνεργάτες, να συνομιλούν για την «κόντρα» λαϊκού και ροκ.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αφήνει χιουμοριστικές σπόντες προς τον Γιοκαρίνη, κατηγορώντας τον πως πήγε «στους απέναντι» του ροκ, με τον ίδιο να απαντάει ότι πάντα υπήρξε και ροκ και λαϊκός ταυτόχρονα και πως «το ροκ δεν είναι μουσική, είναι βίωμα».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Γιώργο Παπαδάκη με μαλλί-χαίτη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share