Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Αποβολή σοκ για την Αθηνά Ωνάση

Δύσκολες ώρες!

30 Απριλίου 2021 10:30
Αποβολή σοκ για την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την Αθηνά Ωνάση. Από το γάμο με τον Ντόντα που έληξε άδοξα, μέχρι το ότι… είχε "αποβάλλει στον 3ο μήνα ενώ ήταν έγκυος".

Ο γάμος με τον Αλβάρο και η δήθεν εγκυμοσύνη

Οι δυο τους συναντήθηκαν το 2002 όταν η Αθηνά Ωνάση ήταν μόλις 17 ετών, στο training camp του Νέλσον Πεσόα στο Βέλγιο. Όπως ο ίδιος έχει πει η Αθηνά ήταν εκείνη που τον πλησίασε, δειλά και με λεπτότητα.

Ωνάση - Αλβάρο παιδί

11 χρόνια μετά ήρθαν τα σύννεφα στο γάμο τους και τα Media οργίαζαν. Μάλιστα, γράφτηκε ακόμα και το ότι ήταν έγκυος 3 μηνών και απέβαλε, κάτι που φυσικά κανείς δε θα μάθει ποτέ αν ισχύει. Άλλωστε, η οικογένεια Ωνάση, αλλά και η ίδια η Αθηνά έχει έναν κανόνα: Δε μιλάει ποτέ, και δεν τσακίζει ποτέ on camera!

Αθηνά Ωνάση - Ένα βήμα από την αυτοκτονία

Τραγικές στιγμές είχε ζήσει η Αθηνά Ωνάση, η οποία είχε βρεθεί ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία, όπως είχαν μαρτυρήσει άτομα του στενού της περιβάλλοντος.

Αδιαμφισβήτητα η Αθηνά Ωνάση, τα τελευταία χρόνια βίωσε μια… άσχημη κατάσταση. Η χρυσή κληρονόμος έβλεπε την προσωπική της ζωή να φιγουράρει σε περιοδικά και ιστοσελίδες, με τις αποκαλύψεις για τον πρώην της να σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, τα τελευταία χρόνια είχαν γραφτεί πολλά για το τι μπορεί να έχει συμβεί για το χωρισμό της. Ωστόσο, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Αλβάρο απάτησε την Αθηνά με όμορφη Ισπανίδα, με την οποία βέβαια είναι και παντρεμένος με παιδί πια.

Αθηνά Ωνάση αυτοκτονία

Από την άλλη, υπάρχουν και οι φήμες πως η Αθηνά ζήτησε από τον πρώην σύζυγό της να απομακρυνθεί από κοντά της τόσο ο ίδιος, όσο και η κόρη του, καθώς πίστευε πως πάσχει από τον σύνδρομο ξαφνικού θανάτου. Μάλιστα, ένα τελευταίο γεγονός που τη στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του αλόγου που αγόρασε το ζευγάρι στην κόρη του ολυμπιονίκη, Βίβιαν.

Την ώρα που όλοι αναρωτιόντουσαν ποια ήταν η κατάσταση της Αθηνάς, την αποκάλυψη κατάφερε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. Ο δημοσιογράφος, ήταν ο βιογράφος και στενός φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση: "Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο".

Τέλος, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν πως, ο Αλβάρο ήθελε να κάνουν παιδί, ενώ η Αθηνά θεωρούσε πως το είδος της δεν πρέπει να συνεχιστεί: "Οι ρίζες των Ωνάσηδων πρέπει να εκλείψουν, γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share