Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Σόμμερ και Παπαδάκη

Δείτε την αναγγελία του γάμου τους

29 Απριλίου 2021 21:40
Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Σόμμερ και Παπαδάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη λίγο πριν κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτα τους. Ο ηθοποιός και η make up artist έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες τόσο για το γάμο τους όσο και για τη γέννηση του παιδιού τους.

Έτσι λοιπόν Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού και η αναγγελία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Espresso.

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής». Ωστόσο πρόσφατα ξανά μπαμπάς έγινε και ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας Σόμμερ και Παπαδάκη

Λίγα λόγια για τον Κώστα Σόμμερ

Γεννήθηκε το 1975 στη Γερμανία, από Έλληνα πατέρα με καταγωγή από τη Κρήτη και Γερμανίδα μητέρα, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Σε εφηβική ηλικία εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στην Αθήνα όπου και τελείωσε το σχολείο. Σε ηλικία 12-13 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling συνεργαζόμενος με διάφορα πρακτορεία.

Σε ηλικία 20 ετών εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής και κινηματογράφου στο UCLA απ' όπου τελικά αποφοίτησε το 1997. Στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός εκεί ενώ αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση έγινε το 2002, με πρωταγωνιστικό ρόλο, στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Η αγάπη ήρθε από μακριά.

Εκεί τη σεζόν 2002-2003 υποδύθηκε τον Ίλια έναν Αλβανό αγρότη, που ερωτεύεται τη γυναίκα του αφεντικού του και ζει ένα παράνομο έρωτα. Μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς πρωταγωνίστησε τη σεζόν 2003-2004 στην κοινωνική σειρά Απόσταση Αναπνοής ενώ την ίδια περίοδο έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο στην ταινία Νύφες του Παντελή Βούλγαρη.

Ακολούθησε η δραματική σειρά Το σπίτι δίπλα στη θάλασσα την περίοδο 2004-2005 ενώ το 2005 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη κωμωδία αμερικανικής παραγωγής Αρσενικός ζιγκολό: Ωραίος και Ευρωπαίος. Από το 2006 μέχρι το 2007 υποδύθηκε τον Κρητικό Σήφη Σταματάκη στη δραματική σειρά Της Αγάπης Μαχαιριά του Στράτου Μαρκίδη. Την ίδια περίοδο έπαιξε στις σειρές Το Κόκκινο Δωμάτιο και Safe Sex TV Stories ενώ έλαβε μέρος στις ταινίες Available Men και There is another possibilty.

Το 2008 ανέλαβε την παρουσία του reality Show Sexy στον ALPHA, το οποίο ωστόσο διακόπηκε μετά μικρό αριθμό επεισοδίων. Το 2009 παρουσίασε την ταξιδιωτική εκπομπή Extreme Sommer στο ίδιο κανάλι ενώ είχε και χρέη παραγωγού της εκπομπής. Το 2010 έλαβε μέρος στον πρώτο κύκλο της ελληνικής εκδοχής του talent show Dancing with the Stars στον ANT1 όπου κατέκτησε τη δέκατη θέση.

Τη σεζόν 2010-2011 πρωταγωνίστησε στην γερμανική καθημερινή σειρά Lena, Liebe meines Lebens στο ZDF, ενώ την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στην ελληνική καθημερινή σειρά Είναι Στιγμές στον ANT1. Το 2012 έπαιξε στην ταινία Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι ενώ το 2014 έκανε μία έκτακτη εμφάνιση στην γερμανική αστυνομική σειρά Soko München.

Ακολούθησαν η ελληνική κωμωδία Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός το 2015 και οι γερμανικές τηλεταινίες Summer in Greece και The Trojan Horse. Από το 2016 μέχρι το 2017 έπαιξε στην καθημερινή σειρά Προδοσίες στον ΣΚΑΪ. Τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε το reality επιβίωσης Survival Secret στον τηλεοπτικό σταθμό epsilontv. Το 2019 έλαβε μέρος στη ρομαντική ταινία Berlin, I love you.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share