Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Monica Bellucci: Ποζάρει με τα εσώρουχα στα 56 της και ρίχνει το instagram

Βάζει κάτω 20άρες

29 Απριλίου 2021 17:16
Monica Bellucci: Ποζάρει με τα εσώρουχα στα 56 της και ρίχνει το instagram

Τι κι αν είναι 56 χρονών; Η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει η φαντασίωση πολλών ανδρών και όχι άδικα.

Ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ φιλικά και εκείνη δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Η ηθοποιός με τις τέλειες καμπύλες και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, αλλά και ανάρτηση στο instagram.

Η Μόνικα Μπελούτσι αποτελεί την επιτομή της θηλυκότητας και βάζει κάτω ακόμα και 20αρες παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 60!

Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία όπως μπορείς να δεις παρακάτω, φοράει μόνο τα εσώρουχά της, ενώ μαγειρεύει μια απολαυστική μακαρονάδα.

Φορώντας ένα ολόσωμο κορμάκι των αγαπημένων της σχεδιαστών Dolce & Gabbana, η ηθοποιός αποκαλύπτει τις καμπύλες της χαμογελώντας αμυδρά και έχοντας αυτό το σαγηνευτικό βλέμμα που συναρπάζει!

Η φωτογράφηση έγινε για το τεύχος Μαϊου γνωστού γυναικείου περιοδικού, και όπως θα δεις από τις εικόνες, η Bellucci είναι πιο όμορφη και sexy από ποτέ. Παράλληλα, δείτε τη σέξι φωτογράφηση της Μέγκαν Φοξ.

Η Μόνικα Μπελούτσι ποζάρει με τα εσώρουχα στα 56 της χρόνια

Η Monica Bellucci αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της! - Πώς διατηρεί τις καμπύλες της!

H Monica Bellucci, για πολλούς είναι η ωραιότερη εν ζωή σταρ του κινηματογράφου. Αν και είναι πάνω από 50 χρονών, διατηρείται όμορφη, σέξι και αποτελεί σύμβολο της θηλυκότητας αποθεώνοντας τις γυναικείες καμπύλες.

Τα μυστικά της για να διατηρεί τη φόρμα της σύμφωνα με δικές της δηλώσεις, είναι ότι κολυμπάει τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα για 45 λεπτά και τονίζει ότι το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση.

Επομένως, τώρα που είναι καλοκαίρι, τι πιο εύκολο και πιο…εποχιακό να το κάνεις κι εσύ;!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share