Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Σεργιανόπουλος: Τα ναρκωτικά, ο αγοραίος έρωτας και το τραγικό τέλος!

Το σκοτεινό παρασκήνιο μέχρι το έγκλημα!

29 Απριλίου 2021 11:16
Νίκος Σεργιανόπουλος: Τα ναρκωτικά, ο αγοραίος έρωτας και το τραγικό τέλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν 13 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Ήταν 4 Ιουνίου 2008. Πρωί, λίγο μετά τις 8 όταν οι δημοσιογραφικές, ενημερωτικές εκπομπές αναφέρονταν σε ένα φρικτό έγκλημα στο Παγκράτι, στην οδό Μετεώρων, στον πέμπτο όροφο.

Σε λίγη ώρα η είδηση ότι ο άνδρας που δολοφονήθηκε είναι ο Νίκος Σεργιανόπουλος έχει παγώσει το πανελλήνιο. Στις 7 το πρωί η οικιακή βοηθός -η οποία είχε μάθει ένα μεγάλο μυστικό του- είχε βρει το άψυχο σώμα του, κατακρεουργημένο με 21 μαχαιριές.

Νίκος Σεργιανόπουλος - Όσα είπε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης μιλάει για "ένα πτώμα κυριολεκτικά σφαγμένο". "Το πτώμα βρέθηκε γυμνό επί του δαπέδου σε ύπτια θέση και κάμψη των γονάτων. Η πρόσθια επιφάνεια του σώματος φέρει μεγάλη ποσότητα ξηρού αίματος και μικρών αιμοπηγμάτων" ανέφερε.

Αιτία θανάτου: "πολλαπλά τραύματα του λαιμού του θώρακος και της κοιλιάς δια νύσσοντος άμα και τέμνοντος οργάνου προκληθέντα." Έξω από την πολυκατοικία όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο ηθοποιός έχε μαζευτεί κόσμος. Κανάλια, δημοσιογράφοι, νωστοί, φίλοι … έχουν στάσει εκεί για να μάθουν τι έγινε!

Σεργιανόπουλος θάνατος

Όλοι είναι σοκαρισμένοι…οι κάτοικοι της περιοχής, η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι συνάδελφοί του, οι θαυμαστές του, οι άγνωστοι που το μάθαιναν τυχαία. Εκεί βρίσκεται συντετριμμένος και ο Αλέξανδρος Ρήγας. Οι "Δυο Ξένοι" επιστρέφουν στις οθόνες, στα πλάνα που "ντύνουν" τα βίντεο στα τηλεοπτικά κανάλια.

Ένα μήνα μετά συλλαμβάνεται ο δολοφόνος του και οδηγείται με χειροπέδες στον Εισαγγελέα. Πρόκειται για έναν άνδρα γεωργιανής καταγωγής ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία. Όπως υποστήριξε οι δυο τους βρέθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας. Ο γεωργιανός ακολούθησε τον ηθοποιό στο σπίτι του και οδηγήθηκε στο να διαπράξει το έγκλημα καθώς ο ηθοποιός τον "έθιξε" όταν του ζήτησε να συνεβρεθούν.

Υποστήριξε ότι ο ηθοποιός «του ζήτησε να του κάνει εκείνος σ@ξ. "Αντέδρασα γιατί δεν είμαι παθητικός και με έθιξε" ανέφερε ο γεωργιανός στην ομολογία του. Οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη είσοδος στη χώρα και με κανένα ελαφρυντικό. Κρίθηκε ένοχος. Ισόβια κάθειρξη τελικά, αν και πρωτόδικα είχε δικαστεί σε 20 χρόνια.

Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια η αδελφή του έφυγε χτυπηµένη από καρκίνο, ακολούθησε η µητέρα του και στο τέλος ο σύζυγος της αδελφής του, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε μείνει πίσω και κινούσε την υπόθεση διεκδικώντας δικαίωση. Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία του ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη ενώ πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά "Εξαφάνιση".

Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για εκείνον. Τον Δεκέμβριο του 2007 είχε συλληφθεί από την αστυνομία καθώς μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον είχε αρχίσει αφού τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ήταν πολλά και τον είχα οδηγήσει σε έναν επικίνδυνο τρόπο ζωής. Έναν τρόπο ζωής που τον έστειλε, με μαθηματική ακρίβεια, σε ένα τραγικό τέλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share