Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έχω καταγωγή από την...": Απίστευτη αποκάλυψη από την Μπάγια Αντωνοπούλου

Από ποια χώρα κατάγεται;

29 Απριλίου 2021 09:35
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε από που κατάγεται η Μπάγια Αντωνοπούλου; Το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια παλαιότερη συνέντευξή της και σας την παρουσιάζει παρακάτω.

Όσα είχε πει στη συνέντευξή της:

Έχεις κάποιο φυλαχτό;

Ναι, επειδή πιστεύω στον Θεό και με έχουν βαφτίσει Παρασκευή, το Μπάγια είναι αιγυπτιακό και έχω καταβολές από Αίγυπτο, κρατάω μια εικονίτσα της Αγίας Παρασκευής να με προστατεύει.

Σε έχουν βαφτίσει η Λίλα Καφαντάρη και ο Βασίλης Μαυρομμάτης... Ήταν κοντά σου σαν πνευματικοί σου γονείς;

Ναι, πάντα. Τον νονό μου τον "χάσαμε", αλλά τη νονά μου την είχα κοντά μου και με συμβούλευε για ό,τι και αν έκανα με τόσα χρόνια εμπειρίας. Την αγαπάω πάρα πολύ και τη θαυμάζω για όλα αυτά που έχει κάνει ως όνομα. Όταν ήμουν μικρή έβλεπα πόσο την αγαπούσε ο κόσμος και μεγαλώνοντας την έβλεπα να παλεύει για τα "πιστεύω" της και την καμάρωνα παρ' όλο που θα μπορούσε να έχει προτιμήσει μια άνετη ζωή και να είχε βολευτεί. Παράλλ

καταγωγή Μπάγιας Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου - Λίγα λόγια για τη δημοσιογράφο

Η Μπάγια Αντωνοπούλου (Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 1989) είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και πρώην μοντέλο.

Την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011 εργάστηκε ως μοντέλο στην πρωινή εκπομπή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του «10 με 1 μαζί» στον ANT1, με παρουσιαστές τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο.

Το 2012, έχοντας ολοκληρώσεις τις σπουδές της στη δημοσιογραφία, ξεκίνησε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 αρχικά παρουσιάζοντας δελτία καιρού και αργότερα ως ρεπόρτερ στη δημοσιογραφική ομάδα της ενημερωτικής εκπομπής «Πρωινό AΝΤ1» με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη.

Τη σεζόν 2013-2014, μετά την παραίτηση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη οι υπεύθυνοι της εκπομπής επέλεξαν την Αντωνοπούλου για τη θέση αυτή. Το καλοκαίρι του 2014 παρουσίασε μαζί με το Ντίνο Σιωμόπουλο την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαιρινό Πρωινό AΝΤ1» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου στην πρωινή ζώνη του σταθμού.

Την επόμενη σεζόν συνέχισε τη συνεργασία της με την εκπομπή «Πρωινό AΝΤ1». Τις σεζόν 2015-2018 συνέχισε να συνεργάζεται με τον ANT1 και τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», που επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από τέσσερις σεζόν απουσίας.

Μπάγια Αντωνοπούλου βιογραφία

Το καλοκαίρι του 2018 παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 07:00» μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο στον ANT1. Ενώ η αρχική συμφωνία της παρουσιάστριας με το σταθμό ήταν η παρουσίαση της εκπομπή μόνο για τον μήνα Ιούλιο τελικά εξαιτίας των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης το τηλεοπτικό δίδυμο ανέλαβε την παρουσίαση και για τον Σεπτέμβριο.

Τον Οκτώβριο του 2018 έγινε γνωστή η παραίτηση από τον ANT1, και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστοί οι ακριβείς λόγοι της απόφασης -διαβάστε εδώ όσα είχε πει για τη σχέση της με τον παρουσιαστή-. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για την παρουσίαση της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», που επέστρεψε στο πρόγραμμα του σταθμού για τρίτη σεζόν.

Μετά τη διακοπή της εκπομπής τον Απρίλιο του 2019, εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής «Ακραία Φαινόμενα» με παρουσιαστές τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Τον Ιούλιο του 2019 αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ ξεκινώντας την συνεργασία της με το διαδικτυακό κανάλι One Channel.

Εκεί παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή «One Line». Από τις 17 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και τον Ιούλιο του 2020 παρουσίαζε μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Φιλιππίδη την ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» στο Mega Channel όπου και συνεχίζει να παραμένει στο δυναμικό του Mega Channel ως δημοσιογράφος.

Παράλληλα παρουσιάζει ραδιοφωνική ενημερωτική εκπομπή στα Παραπολιτικά 90,1 με τον Σωτήρη Ξενάκη. Το Φεβρουάριο του 2021 ξεκίνησε το δικό της γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό με τίτλο Her News που αφορά τη σύγχρονη γυναίκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share