Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Μαρίνα Πατούλη: « Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»

Το αισιόδοξο μήνυμα της Μαρίνας σε όσες γυναίκες περνούν κρίση στο γάμο τους

28 Απριλίου 2021 14:50
Μαρίνα Πατούλη: « Δεν έχω χωρίσει με τον Γιώργο, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Αμαλίειο Οικοτροφείο για μια πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν βιαστεί βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, καθώς είναι πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece. Η ίδια μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου για τη δράση προσφοράς, ενώ ρωτήθηκε και για την κρίση στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη. Παράλληλα δείτε και το νέο αινιγματικό μήνυμα της Μαρίνας στο instagram.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη:

«Είναι η πρώτη ημέρα δράσης και το Αμαλίειο είναι ένα οικοτροφείο που φιλοξενεί 20 κοπέλες έφηβες. Έχουμε τη χαρά να τους προσφέρουμε το δώρο της υγείας μέσα από την ευγενική του ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του κ. Βασίλη Αποστολόπουλου. Τα κορίτσια αυτά προέρχονται από άπορες οικογένειες, που δε μπορούν να τις συντηρήσουν και διαμένουν στο Οικοτροφείο.

Την άλλη Τετάρτη θα συνεχίσουμε την καμπάνια αυτή σε τρεις Δήμους, στην Ελευσίνα, στο Περιστέρι και στη Φυλή όπου θα επισκεφθούμε δομές κακοποιημένων γυναικών για την προσφορά υγείας, για διαγνωστικούς ελέγχους» είπε η κ. Μαρίνα Πατούλη, που το τελευταίο διάστημα λόγω της κρίσης στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.

Αναφορικά, με όλα όσα έζησε το προηγούμενο διάστημα, η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε: «Έχω δεχτεί ένα κύμα αγάπης κυρίως από γυναίκες όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα. Είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε όλα τα θέματα της βίας, οπότε γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε να λειτουργήσουμε συμβουλευτικά στη γυναίκα που κακοποιείται και δε μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας και δε μπορεί να διεκδικήσει την αξιοπρέπεια και τη ζωή της.

Καλό είναι αυτές τις Άγιες Ημέρες να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης. Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share