Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Προφητική δήλωση σοκ από τη Ζωή Λάσκαρη: "Ξέρεις πόσοι δεν ξυπνάνε..."

Η συνέντευξη που είχε συγκλονίσει τους πάντες!

27 Απριλίου 2021 11:08
Προφητική δήλωση σοκ από τη Ζωή Λάσκαρη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια η Ζωή Λάσκαρη. Η μεγάλη μας ηθοποιός είχε προφητεύσει το θάνατό της.

Η λέξη υγεία ήταν για τη Ζωή Λάσκαρη συνώνυμη της λέξης ευτυχία. Το δήλωσε ή ίδια το 2009 σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είχε προβλέψει κατά μία έννοια τότε τον τρόπο του θανάτου της, λέγοντας ότι είναι αρκετοί οι άνθρωποι που πεθαίνουν στον ύπνο τους.

Ζωή Λάσκαρη προφητική δήλωση για θάνατο

Μέρος της συνέντευξης είχε δημοσιεύσει η Espresso: "Ποια είναι η ευτυχία; Η υγεία μας. Το παίρνεις ως δεδομένο; Δεν πρέπει. Ξέρεις αν θα ξυπνήσεις αύριο; Ξέρεις πόσοι δεν ξυπνάνε παγκοσμίως το πρωί; Ξέρεις πόσοι ξυπνάνε και ανακαλύπτουν μια ανίατη αρρώστια; Κι όταν αρρωστήσουμε, λέμε ‘αχ, Θεέ μου», στον κίνδυνο. Περαστική είμαι από τον πλανήτη". Πάραλληλα, μάθετε εδώ το μισθό που έπαιρνε η Λάσκαρη από τη Φίνος Φιλμ.

Ζωή Λάσκαρη: "Υπήρχαν 360.000 ευρώ. Τα έφαγε με την...": Διαμάχη στο σπίτι της

"Οι 360.000 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι της Ζωής Λάσκαρη πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε;", Χαμός με τις αποκαλύψεις.

Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και από την άλλη η Μάρθα Κουτουμάνου. Στη μέση η βίλα στο Πόρτο Ράφτη που άφησε η Ζωή Λάσκαρη στις κόρες της και που έχει προκαλέσει ενδοοικογενειακή διαμάχη. Στην εκπομπή Ευτυχείτε -πριν καιρό-, είχε μιλήσει για το θέμα ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης. Ο ίδιος χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις.

Όσα είχε αναφέρει ο ξάδερφός της:

Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς.

Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

Λάσκαρη - Λυκουρέζος

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή.

Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα. Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας.

Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα!", είχε πει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share